Gastrorider 260 Napisano Januar 2, 2017 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Maxi pozdrav u novoj :-) ima li ko nosac kofera od AA500 (krmace) na prodaju? Od 10 januara sam u bg, pa bih pazario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Januar 2, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Micka (Motoklinika u V.M.Lug-u) ima vazda delova raznih, mozda ti se posreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Januar 3, 2017 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam juce, nema. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Januar 11, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces to negde naci! Prosle godine sam prevrnuo sve da nadjem jedan i nista...na kraju sam napravio nosac po uzoru na Givijev orginalni nosac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Januar 16, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Другари дошло време да и ја продам моју Деветку. План је прелазак на нешто млађе и повратак земљи излазећег сунца Ево линка http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116014-piaggio-x9-500-evo/ Продато Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 2, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugariiii došlo vreme da se juri mladja devojka...postavicu oglas ovde ali nemogu sa mob-a,tako da dotle ovako http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115541-burgman-400-k3/#entry1895152 Bugi prodat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 21, 2017 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam gde da pisem pa se izvinjavam ako nije prikladna tema ali zna li neko kakvi su ovi PRO-X delovi? Imam problem da nadjem ventile za X-Max 250 2005 a da nije otpadanje usiju. Ima ovih PRO-X ali ne znam valja li to sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Mart 22, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117527-kupujem-skuter-do-50-kubika/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Mart 22, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam gde da pisem pa se izvinjavam ako nije prikladna tema ali zna li neko kakvi su ovi PRO-X delovi? Imam problem da nadjem ventile za X-Max 250 2005 a da nije otpadanje usiju. Ima ovih PRO-X ali ne znam valja li to sta? Imas Malossi ventile, ako ti cena odgovara, nazovi Moto-bike i naruci preko njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 22, 2017 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao, nemaju! Ako nekom znaci info rekao mi covek da je PRO-X ok skroz kvalitet! Japanski, tako da odoh da porucujem PRO-X. Hvala Satelis jos jednom i ovo je pomoglo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 30, 2017 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio X8-400ie 2006. 20.600km registrovan još mesec ipo dana. 063/8710-700 Malo su bolje slike na polovniautomobili.com sajtu Mehanički odličan, nema nikakvih poteškoća, radjen full servis kod Dareta, sve možete videti u temi : https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108375-piaggio-x8-400-ie/page-2 . Estetski ima par nedostataka, vizir je načet i mora da se sredi sajla bravice sedišta, (posedujem bravicu), i još par detalja (npr. nalepnice). Potrošnja je oko 4,0-4,1lit/100km po gradu i 4-5lit/100km na auto-putu u zavisnosti od putne brzine i opterećenja. Gume skoro nove. Sve što ste želeli da znate o ovom komadu, možete pitati Dareta, ili mene , verovatno Dare zna jedno 3-put bolje! Cena za keš je 1499e još 24h. Može zamena za manji gradski autić uz doplatu, a za keš mogu i da sačekam za jedan deo novca ako nekome baš i ''nije momenat''. Za neupućene ili neobaveštene : agregat je 399ccm, 34bhp, bez problema obilazi sve teškaše na svim kategorijama puteva, bez obzira na brzinu kretanja. 194cm/140kg vozač (čitaj JA) mu ne smeta! P.S. Izvinjavam se što sam potpuni antitalenat za slikanje, scooter se može videti u bilo koje doba dana, Novi Beograd i okolina! Viber, pm, sms. Mogu i da ''navratim'' na kafu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Maj 11, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Niko ništa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Maj 11, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za sta niko nista? Ako mislis na X8.....prodat je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Maj 14, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2017. at 0:05 AM, Satelis said: Za sta niko nista? Ako mislis na X8.....prodat je. Ništa novo od 30.03 da se izbaci za trading.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Maj 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da izbacim ja onda oglas da pokrenem malo temu xD ima u oglasima na forumu ali ajd i ovde ... Burgman 400cc 2007.god. Motor u odlicnom stanju, spreman za sezonu i redovno odrzavan, ima povisen givi vizir i givi kofer e52 maxiju za 2kacige. Presao oko 45000km. Registrovan do 08.2017. Cena 2650e normalno za prijatelje skuterase korekcija cene (mala :P) Za vise informacija pozovite. Nemanja 0603703004 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Maj 20, 2017 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar primerak Bugija,za svaku preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 190 Napisano Maj 30, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti SpiderMax RS 500, 2010 godište.Nosi nov Piaggio Master agregat od 492cc i dve svećice. Ima aluminijumski ram i dupli trougao na prednjoj viljušci kao i putni računar. Rezervoar 13l, potrošnja oko 4l. U gepeku ima svetlo i punjac 12v. Ima sitne ogrebotine od svakodnevne upotrebe, agregat i prenos mint stanje. Skuter od prvog dana održava Dare - "Satelis" pa ko ga zna može i kod njega da se raspita o mašini...Detaljan opis: https://www.polovniautomobili.com/motori/10261579/malaguti-spidermax-rs500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4708 Napisano Jun 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ws_woolf: Pročitaj uvodni post teme i pravila oglašavanja na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, alexanto je napisao: @ws_woolf: Pročitaj uvodni post teme i pravila oglašavanja na forumu Aha sad procitah...izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Jun 9, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.5.2017. at 7:40 AM, Vujke1 said: Malaguti SpiderMax RS 500, 2010 godište.Nosi nov Piaggio Master agregat od 492cc i dve svećice. Ima aluminijumski ram i dupli trougao na prednjoj viljušci kao i putni računar. Rezervoar 13l, potrošnja oko 4l. U gepeku ima svetlo i punjac 12v. Ima sitne ogrebotine od svakodnevne upotrebe, agregat i prenos mint stanje. Skuter od prvog dana održava Dare - "Satelis" pa ko ga zna može i kod njega da se raspita o mašini...Detaljan opis: https://www.polovniautomobili.com/motori/10261579/malaguti-spidermax-rs500 Ja predlozim drugaru koji se duze vreme lozi na ovaj motor pre dva dana, a on mi jutros kaze da je dobio ponudu za zamenu bas za ovaj. Samo jos da se dogovorite oko doplate i super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neki dobar izduv za Majesti 400...moze i ovde i na pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 9, 2017 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem i ovde, Bugi ide na prodaju:https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/119463-Prodajem:-2005-Suzuki-Burgman-400Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazni 2 Napisano April 18, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав људи, заинтересован сам за куповину Beverly 300 (диода) или Beverly 350, уоклико неко продаје молим да ме контактира 060/339-63-93. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Givi kofer 45-46l. Stoji godinama na tavanu a nekom ce koristiti. Cena je 60€ i podlozna korekciji. Koga interesuje sigurno ćemo se dogovoriti. Kontakt 063/1313134Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Jun 13, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima Aprilia Atlantic 500ccm Classic, 2005god. pre 4 dana uradjna registracija, cena motora je 1.500eur. Na motoru, pre 10 dana uradio sam sledece: - ociscena klapna gasa - prestelovani ventili - zam. f. vazduha - proverena svecica, antifriz, punjenje akumulatora (sve dobro) - zam. ulje u kocnicama, motoru + filter, reduktoru - zam. dizna - pumpa za vodu ne curi, termostat ispravan CVT - zam. kvacilo - zam. oba poklopca - zam. kaisa (piaggio original) - zam. klizaci - zam. lezaj nosaca kvacila - zam. roler - variator, rolnice i zvono kvacila je dobro Motor nije nigde oglasen (za sada), prporuka u svakom pogledu....sto bi rekli prs u uvo i vozi. Stefan se zove vlasnik, evo broja pa koga sta zanima neka pozove 065/537-0-423 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...