Jump to content

Moto Zajednica

NET KUPOVINA

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Princ Sprint 125

Posto zivim u ovom velikom globalnom selu zvanom jos i beograd, a ustrebase mi nove svecice za motor, kao i svaki kosmopolita, (na TV-u kazu da jesmo, narocito pojedinci) sedoh za tastaturu, u nadi da u moru online kupovine, nadjem prodavnicu i odem licno da pazarim, a ne sa NBGD cekam isporuku pouzecem??? na zvezdaru, elem naidjem i na ovaj link http://www.skutercen...-ngk-br8es.html i dalje kratki dijalog (prvo sto se prodavac, vlasnik, bilo ko javio sa "DA" kao da sam nazvao drugara i sledi "dobar dan, imate li NGK svecice CR7 za motor?" i kratak odgovor skoro tipa, sto me prekide u pasijansu na mom mocnom PC-u, "NE NE DRZIMO SVECICE"???? ko klikne na link videce i ponudu, "pa skinite sa sajta, mirno cu ja, ipak je ovo "Diznilend":care: gosn. prodavac odgovori "... pa skinucemo" i klik.

mozda sam promasio mesto teme, a mozda i drzavu, elem ako nekom bude interesantno, lepo, ostalima izvinjenje na smaranju.

Pozdrav drugari

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 94 postova
  • Motocikl: Piaggio MP3 300

Izvini ako si se iznervirao zbog toga ali valja neko u selu uvozi i prodaje NGK svećice !?. Mi ih ne prodajemo zato sto je cena 3 puta veca neko kod mass kompanija pa da nebi imali komentare oko cena izbacene su iz ponede.

Odgovor je više nego jasan. Na sajtu ne postoji ponuda svećica a link koji otvara je sa verovatno pretrage koju ne mogu da isključim.

pozdrav i bez ljutnje ;)

• U prolazu, 96 postova

evo nasao, pogrsan klik i setings u firewall, za nekog, 300 i nesto din u http://www.e-mass.rs/index.php?LID=w5rq7awalj645er i ne ljutim se 3 generacija sam beogradjana i znam sta je pozitivna konkurentnost. Pozdrav odoh da pazarim svecke za cca 30 min tamo i ovamo :takoje:

• U prolazu, 96 postova

Izvini ako si se iznervirao zbog toga ali valja neko u selu uvozi i prodaje NGK svećice !?. Mi ih ne prodajemo zato sto je cena 3 puta veca neko kod mass kompanija pa da nebi imali komentare oko cena izbacene su iz ponede.

Odgovor je više nego jasan. Na sajtu ne postoji ponuda svećica a link koji otvara je sa verovatno pretrage koju ne mogu da isključim.

pozdrav i bez ljutnje ;)

Pregledajte portal, inace slucajno sam web administrator HTML5 i sl. ako se razumemo, sa vasim sajtom i kodovima kio zna moze sve, problem koji ... nase koke se zove neazurnost i bez boldovanja, to je vikanje u IT svetu12488733836937_svecica_br8es.jpgStandardna NGK svecica, tip: BR8ES Preporucena za Aprilia modele: RS 50, RX/MX 50, CLASIC 50/125, Scarabeo 50 2T, SR 125/150

12488733836937_svecica_br8es.jpgSvecica NGK BR8ES

Cena: 3 EUR

Količina:

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Imaš svećice u MASS-u u Jovanke Radaković a imaš i malu njihovu radnjicu, prodaju motul i ne znam šta još, kod Hrama. Pozovi pa pitaj.

Pozz

• U prolazu, 96 postova

hvala brate, vec ih kupio i stavio i masina prede, i jos gomilu ulja i motokozmetike pazario i to ispod Zvezdare, ne neke Borce i Ovce, mada je priroda tamo lepa :zdravo:

• U prolazu, 96 postova

Ахахааха, па шта си ти човече радио кад имаш толико гипса на себи? :)

volim da vozim, vozio u decembru i naleteo na sneg, epilog, slomljena nadlaktica i bisaga, axaxaxaxa :care:

• U prolazu, 96 postova

Ne isplatiti se to. 13 stepeni je neki minimum da ne razmišljaš mnogo. Može i na minusu al' ne isplati se.

svako trosi svoj adrenalin po volji i svako nosi gips po svom i onom Gore izboru. Neko kaze da sam lud, neko precuti, ja cu opet voziti po zimi, 13c je izvinjavam se za mladjariju. Pozdrav brate :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja