11zodiac11 10 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Posto zivim u ovom velikom globalnom selu zvanom jos i beograd, a ustrebase mi nove svecice za motor, kao i svaki kosmopolita, (na TV-u kazu da jesmo, narocito pojedinci) sedoh za tastaturu, u nadi da u moru online kupovine, nadjem prodavnicu i odem licno da pazarim, a ne sa NBGD cekam isporuku pouzecem??? na zvezdaru, elem naidjem i na ovaj link http://www.skutercen...-ngk-br8es.html i dalje kratki dijalog (prvo sto se prodavac, vlasnik, bilo ko javio sa "DA" kao da sam nazvao drugara i sledi "dobar dan, imate li NGK svecice CR7 za motor?" i kratak odgovor skoro tipa, sto me prekide u pasijansu na mom mocnom PC-u, "NE NE DRZIMO SVECICE"???? ko klikne na link videce i ponudu, "pa skinite sa sajta, mirno cu ja, ipak je ovo "Diznilend" gosn. prodavac odgovori "... pa skinucemo" i klik. mozda sam promasio mesto teme, a mozda i drzavu, elem ako nekom bude interesantno, lepo, ostalima izvinjenje na smaranju. Pozdrav drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ako si se iznervirao zbog toga ali valja neko u selu uvozi i prodaje NGK svećice !?. Mi ih ne prodajemo zato sto je cena 3 puta veca neko kod mass kompanija pa da nebi imali komentare oko cena izbacene su iz ponede. Odgovor je više nego jasan. Na sajtu ne postoji ponuda svećica a link koji otvara je sa verovatno pretrage koju ne mogu da isključim. pozdrav i bez ljutnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo nasao, pogrsan klik i setings u firewall, za nekog, 300 i nesto din u http://www.e-mass.rs/index.php?LID=w5rq7awalj645er i ne ljutim se 3 generacija sam beogradjana i znam sta je pozitivna konkurentnost. Pozdrav odoh da pazarim svecke za cca 30 min tamo i ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ako si se iznervirao zbog toga ali valja neko u selu uvozi i prodaje NGK svećice !?. Mi ih ne prodajemo zato sto je cena 3 puta veca neko kod mass kompanija pa da nebi imali komentare oko cena izbacene su iz ponede. Odgovor je više nego jasan. Na sajtu ne postoji ponuda svećica a link koji otvara je sa verovatno pretrage koju ne mogu da isključim. pozdrav i bez ljutnje Pregledajte portal, inace slucajno sam web administrator HTML5 i sl. ako se razumemo, sa vasim sajtom i kodovima kio zna moze sve, problem koji ... nase koke se zove neazurnost i bez boldovanja, to je vikanje u IT svetuStandardna NGK svecica, tip: BR8ES Preporucena za Aprilia modele: RS 50, RX/MX 50, CLASIC 50/125, Scarabeo 50 2T, SR 125/150 Svecica NGK BR8ES Cena: 3 EUR Količina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Imaš svećice u MASS-u u Jovanke Radaković a imaš i malu njihovu radnjicu, prodaju motul i ne znam šta još, kod Hrama. Pozovi pa pitaj. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate, vec ih kupio i stavio i masina prede, i jos gomilu ulja i motokozmetike pazario i to ispod Zvezdare, ne neke Borce i Ovce, mada je priroda tamo lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, prijatna vožnja i sve najbolje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu, prijatna vožnja i sve najbolje! Takodje brate, samo da skinem ovih desetak kila gipsa sa sebe Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ахахааха, па шта си ти човече радио кад имаш толико гипса на себи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ахахааха, па шта си ти човече радио кад имаш толико гипса на себи? volim da vozim, vozio u decembru i naleteo na sneg, epilog, slomljena nadlaktica i bisaga, axaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 22, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplatiti se to. 13 stepeni je neki minimum da ne razmišljaš mnogo. Može i na minusu al' ne isplati se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplatiti se to. 13 stepeni je neki minimum da ne razmišljaš mnogo. Može i na minusu al' ne isplati se. svako trosi svoj adrenalin po volji i svako nosi gips po svom i onom Gore izboru. Neko kaze da sam lud, neko precuti, ja cu opet voziti po zimi, 13c je izvinjavam se za mladjariju. Pozdrav brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...