baltrekk 990 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim članu sparco-u na poklonjenom selektoru menjača za TT. I ne samo to. Navedeni selektor mi je doneo na vrata hotela! Ovom prilikom mu se još jednom veliko zahvaljujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehheh neka te da se ne uobrazim, prodata masina, ostalo ram 50 eur zadnji amort akcija ove nedjelje 60 eur prednji kraj da tako kaze ko i prije 120 eur prednji kocioni aparat nissin sa cilindrom u ruckom i sajlom dakle sve sto vam treba 25 eur zadnji kocioni bez nogice 20 eur Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze za mene i ova zica sto je na prednjoj viljusci a svrha joj je da drzi sajlu i crevo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 30, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan otisle vile, i prednji kocioni ostalo zadnji amort 60 eur krst volana 30 eur zadnji aparat 20 eur dva side stand switcha po 30 eur.komad isti su.na xtx ispravni skroz cheers Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan popust ko uzme dvije il vise stvari, oglas aktivan i djelovi u ponudi jos samo 5 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 9, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ostalo samo jos zadnji amort 50 eur krst volana gornji donji dio sa bravom kljucem sve u kompletu zdravo pravo sa osovinom i lezajevima 30 eur ram moze po dogovoru il 80 eur ovako zadnji kocioni aparat 10 eur od ponedjeljka saljite pm za djelove korisniku foruma nikgold jer ja nisam tu vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze da li moze fotografija kontakt bravice, znacilo bi mi ako moze iz nekoliko uglova. Sve najbolje i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pošto sam ja preuzeo da zatvorim krčmu tj da raskrčmim ovo što je ostalo možete me kontaktirati ako Vam što treba . Dakle u ponudi je ostalo sledeće zadnji amort 50 eur krst volana gornji donji dio sa bravom kljucem sve u kompletu zdravo pravo sa osovinom i lezajevima 30 eur ram moze po dogovoru il 80 eur ovako zadnji kocioni aparat 10 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Mart 8, 2013 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Za 'zadnji kocioni aparat 10 eur' kontaktiraće te Andreja sa foruma, malopre sam mu preneo informaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Mi jos uvek nismo dobili sto nam je obecano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 8, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Peđa, sa'će PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba slavina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...