Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh skuter za sitne pare,al sa problemom..u rinfuzu,uglavnom motor sam kupio jer je imao dosta skupe i kvalitetne opreme ..npr RMS sportski gasni amortizer 150e,auspu TNT racing 130e,nove michelinke itd... i tako je krenulo sredjivanje,masina je bilo pokvarena,kupljene nove klip i karike,lezajevi semerinzi,vodena pumpa i jos par sitnica...i krenulo sastavljanje ovakva je stigla kod mene i onda je krenula generalna i sastavljanje i naravno Tvde oprugice,nije mi dao djavo mira morao sam da probam pri kraju i ovako izgleda sad... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 15, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nasmeja me opasno (Rinfuz-na meru) a kad se klikne na sliku da se uveca,izlaze ponude za sex sa golim tetama Izgleda neka SIDA za kompisku,evo brani se sam... Skut izgleda opasno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ahhahahaahhaahhahaah nisam primetio...evo tek sad kad si rekao...inace hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike hehehehe Dobar posao si uradio. Extra scoot! PS A da ofarbaš u crveno okvir vrata na onoj veš mašini?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 18, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ahahahaha taj je odavno zavrsio na otpadu nisam hteo da ga tjuniram ,inace hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 19, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan RMS gasni amortizer 150e ? Ako mislis na ovaj https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Aprilia/SR-50-Stealth/Suspension/Shock-Absorbers-Racing/R204510120-Rear-Shock-RMS-R30S.html Tj ovaj http://www.skuterist.hr/index.aspx?source=katalog&nadgrupa=40&grupa=401&id=R204511120 Taj je uljani + opruga nije gasni...Odnosno uljano pneumatski,sa podesavanjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu sad tacno da se setim,al uglavnom lici na taj ,tj bukvalno je isti...al u katalogu pise Amortizer RMS gasni sport..... cena je tad bila 150e pre 3 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 20, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Obrni okreni dobar je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan da,to je sigurno,samo zavisi za sta ti treba,iskreno malo je tvrd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 21, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za svoj skuter uzeo Gasni amortizer YSS,sa podesavanjima tvrdoce na opruzi i utisci su jako dobri.Moze da bude jako jako mekan znaci da plutas dok vozis,a mozes da ga podignes skroz i da bude bukvalno u sport modu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ja mislim da moze i ovaj,kolko mi se cini..al nisam ja nista dirao tu,bio je na najkruce..al zato lezi u krivine haos nema da se mrdne i dvojica kad se voze isto .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 22, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Uradio si dobar poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan lepo odradjeno jos bolje dokumentovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi kostala otprilike komplet generalna za Sr 50cc Sipano je lose ulje pa je masina zaribala, verovatno je vecina stvari sjebana. ps: pitam jer je u pitanju kupovina tog motora ako se isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ja to nebi kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako je radilica okej onda negde do 100e, a ako nije onda dodaj jos 100.. mislim da se tako nesto krecu cene, nisam siguran.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 28, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Honovanje cilindra i novi klip osim ako nije cilindar unisten do kraja. Radilica ako ima lufta mora nova. Opet na sve to idu ruke,osim ako neko prijateljski to ne uradi.Procena moze da ide od 100 do 200e sa rukama u zavinosti od stanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja to nebi kupovao Ne bi ni ja (ne zbog skutera vec kubikaze ), to je za kolegu sa posla. Pa ako ne izadje vise od 300 evra njemu se onda uklapa u cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi kvalitet delova.... lezajevi radilice i semerinzi oko 25-30e...klip oko 20e(onaj standardni sto ide u minarelli),radilica moze da se reparira ili neku polovnu da nadjes ...uglavnom oko 20e,dihtunzi oko 10e... sad sve zavisi ko ti radi,ako sam radis onda mozes vrlo povoljno da uradis generalnu kao sto sam ja ,jos + delovi su me bukvalno dzabe izasli... tako da sve zavisi cena sa rukavama majstora ne verujem da ce biti ispod 100e igde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 28, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi. Ako je prsla uljna pumpa mora i ona da se sredi,a mozda nije ni do uljne pumpe nego recimo probila vodena i zakucao,to je onda jos jedan dodatni trosak. Pa na sve to ako se radi generalna valja se proveriti i stanje rolnica kao i ostalih propratnih delova remena,lamela i ostalih sitnica koje izvlace novac. Gume i akumulator necu da racunam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan a dobro to je sad opsirno sve... set za reparaciju vodene pumpe je 900din cini mi se ,to nije neki dinar,al kad sve pomnoziis kolko je delova crklo ima dosta ulaganja...al opet kazem ako sam radis onda se isplati,to ti oduzima minimalno 50e za ruke majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore u tome svemu je sto ne znas sta je otislo ili sto bi rekli macak u dzaku, mada kod kupovine polovnog skutera je to uvek tako. Al odustao je od tog na kraju jer smo se malo preracunali za kilometrazu do njega ( oko 100 km smo mislili da je blize). U svakom slucaju hvala vam drustvo na informacijama, ko zna mozda ce jos nekome trebati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje.. trebe mi klip za sinovu apriliju sr50. ima top performance kit i klip izgleda isto kao ovaj na slici a velicina je 47mm. zna li neko gde ga mogu kupiti. nasao sam malosijev ali umesto ova dva kockasta pprozora koji su okrenuti prema usisu, ima samo jedan i klip ima jednu kariku pa ne znam dali to moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...