BaxomirR 31 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan ok, sta god kazes da je u pitanju. meni je covek koji je bio tada su rekao da je tabla u servisu, valjda je to - to sto ti kazes. mene razlog nije interesovao jer kada vidim da table na vozilu nema sigurno necu pitati prodavca gde je i zasto je nema posto mi on moze navesti bilo koji razlog, a sa druge strane ja tesko da mogu proveriti da li je navedeno tacno. da se ne rasplinjuje bespotrebno tema (bar sto se mene tice) ne tvrdim da je tvoj motor los niti dobar, samo kazem sta sam ja zatekao na tom placu prosle godine. Naravno. Druze prodalo se na placu 500 motora ili samo jedan, meni ne ide ni iz dzepa ni u dzep, a nisam vaspitan da lazem. Teska zajebancija ispade sa tim racunarom, jer PGS nas je razvlacio 4 meseca za racunar > sutra, sutra, sutra. Tako da smo mi pokusavali da ga popravimo tamo i vamo, skidali smo racunar sa druge aprilije ne bi li elektronicari utvrdili sta je to neispravno i na kraju nista nismo uspeli. Nova tabla je stigla bas pred zahladjenje, znam da sam dovezao motor i pravac u magacin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, napisao si u uvodnom postu da si kupio motor u augustu ove godine. Sa obzirom da je januar pomislio sam da imas neki vremeplov kuci Heheh voleo bih da imam to cudo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno eventualno do kraja februara, posle toga je ostavljam sebi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za dobru Hondu CBR600F4i ili GSXR600 K2/3. Posle duzeg razmisljanja, mislim da cu preci na sportski tip motora (dok sam jos mlad ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija otisla kod novog srecnog vlasnika! Moze lock teme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...