jasminko VIR 1416 Napisano Januar 12, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih "šoferšajbnu" za kawasaki VN 900. Neka baš lepa, kvalitetna, nova ili kao nova , pa ako neko ima ili zna gde ima neka javi ili ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 12, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo dužno poštovanje Ivanovih radova mislim da mi on to ne može uraditi. Doduše nisam nešto upućen u to šta sve radi, ali mislim da je što se tiče obrade pleksija pravi umetnik i da mi to može uraditi, ali meni se čini da je ovde veći problem onaj dodatno fiting kojim se taj vizir pričvršćuje za motor. Ne bih hteo ono vezivanje za "guvernal", voleo bih da ima onih masivnih niklovanih delova kao na primer ovaj : Doduše mislim da je ovo neki orginal Kawasaki deo, ali bar nešto slično. Ako je Ivan toliko usavršio posao da radi i te niklovane nosače vizira i te elemante za "dekoraciju" onda ću prvo njega da zovem, ali odavno nisam video nešto što je on radio za motocikl tipa čoper-kruzer pa sam stoga malo uzdržan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 12, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da Jasminko ne zna za Ivana. Ono sto sam ja video je dobro kao zamena, da me pogresno ne shvatite i ja sam ga kontaktirao povodom jednog vizira, ali sa vizirima tipa GIVI i ostalim poznatim proizvodjacima, to nema veze... Izvinjavam se na off-u, necu vise. Kad sam napisao "hoce kvalitetnu" - mislio sam na sofersajbnu, kako je Jasminko nazva.. Evo pretekao me Jasminko Promenio Januar 12, 2013 član SpaleKG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 12, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Spale. Ivana sam poznavao i radio mi je što šta i kad ovaj forum nije ni postojao, ali je takođe ovaj forum pomogao da Ivan postane to što jeste i da ga preko foruma upozna skoro cela Srbija, ali to nije tema.... Da li je neko skoro radio kod njega vizir za neki Kruzer, i da li možda ima sliku kako je ispalo ? Takođe, da li radi i one niklovane nosače koji se kače za štapove pošto mi nije lepo ono kačenje za upravljač? Nov mi je motor pa bih nakačio nešto baš lepo, ali trenutno nemam 320 evrića da dam za onaj American national cycle pa pokušavam naći neku adekvatnu zamenu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani SpaleKG, da me pogrešno ne shvatiš, ali mislim da Jasminku nije potreban drveni advokat, i neko ko će da priča umesto njega! Nema potrebe da pokušavaš dalje da objašnjavaš šta si hteo da kažeš sa onim svojim prvim komentarom, jer ovo što si kasnije napisao i kao objasnio, bi možda prošlo kod deteta od 7 godina, a ne kod odrasle osobe! Pročitaj sam šta si napisao pa će možda i tebi biti smešno! I vrlo je zanimljiva tvoja konstatacija da to što pravi Ivan nema veze sa Givi ili ostalim poznatim proizvođačima. Pa naravno da nema, na njima ne piše Givi niti bilo koja druga marka poznatog proizvođača vizira, to svi znamo. Ili si ti možda mislio na dizajn, kvalitet ili nešto treće, pa to nije dobro? Kako si to ustanovio? Inače, ja nemam nikakve veze sa dotičnim Ivanom, niti mi je kum, brat, rod niti bilo šta drugo. P.s. Jasminko, izvini što sam uopšte pisao i kvario ti temu! Imao sam samo dobru nameru. Admin si, briši moje postove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 13, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro,pustite to, nego da li Ivan može da uradi ono što ja tražim ? Da li je nekome radio ? Ima li ko neku sliku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan 420x450 3mm 560x480 3mm Ove imam ako te interesuje, otprilike u pola cene nego u louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani SpaleKG, da me pogrešno ne shvatiš, ali mislim da Jasminku nije potreban drveni advokat, i neko ko će da priča umesto njega! Nema potrebe da pokušavaš dalje da objašnjavaš šta si hteo da kažeš sa onim svojim prvim komentarom, jer ovo što si kasnije napisao i kao objasnio, bi možda prošlo kod deteta od 7 godina, a ne kod odrasle osobe! Pročitaj sam šta si napisao pa će možda i tebi biti smešno! I vrlo je zanimljiva tvoja konstatacija da to što pravi Ivan nema veze sa Givi ili ostalim poznatim proizvođačima. Pa naravno da nema, na njima ne piše Givi niti bilo koja druga marka poznatog proizvođača vizira, to svi znamo. Ili si ti možda mislio na dizajn, kvalitet ili nešto treće, pa to nije dobro? Kako si to ustanovio? Inače, ja nemam nikakve veze sa dotičnim Ivanom, niti mi je kum, brat, rod niti bilo šta drugo. P.s. Jasminko, izvini što sam uopšte pisao i kvario ti temu! Imao sam samo dobru nameru. Admin si, briši moje postove! Materijal Ivanovih i Givijevih vizira nije isti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 13, 2013 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Gde si Jasminko druze stari: evo malo kasnije idem u tvoj kraj po jedan motor da radim ,pa cu da svratim na kratko. Mozda imam negde kompletan niklovan drzac (bez pleksija)nov ali je za Hondu Shadow 1100.Ako moze da se ubudzi dobijes ga extra povoljno-pleksi se napravi ili isece i obradi od velikih skutera (imam par u servisu).Ja radim jedan VN800 Classic za prodaju i imam te drzace ali je rascopan pleksi pa cu da budzim.Sto kaze stara Mandzuriska poslovica "Sve sto je besplatno, nije mi strano" he,he. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6694 Napisano Januar 13, 2013 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedan deflektor koji je skinut sa jednog Intrudera...ne bih ga prodavao jer nije kompletan i malo je izgreban, ali bih da podelim ovu informaciju. U pitanju je americka firma "National cycle", pa ako postoji nacin da se od preko bare nesto donese ili postoji neka evropska podruznica...to verujem da je pravo resenje. Ako neko zna da napravi te stvari za kruzere, onda su to oni. To je ovo http://www.nationalcycle.com/catalog.html Ako nista drugo, da neki majstor dobije koju ideju vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 13, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Lukač@ Evo upravo stigoh kući, tu sam ostatak dana pa svrati. Pozz i vidimo se ! Pronto@ Ima tih National cycle u Louisu ali 320 evrića, kojih kako napisah trenutno nemam . Zato sam i napisao da bih nešto povoljnije ili polovno. Da li taj tvoj može da se kompletira pa da napravimo neki posao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6694 Napisano Januar 13, 2013 Ne silazi, 6566 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da to ima u Luisu, ali zato i rekoh, ako to neko moze direkt iz USA onda je mnooooogo jeftinije. Nego, ono sto ja imam je malo drugacije i nije bas perfektno. Ista je firma, al' je model ovaj... http://www.nationalcycle.com/catalogue/DeflectorScreen.shtml ..izgreban je jer je motor bio na zemlji i fale mu ove stege uz pomoc kojih se regulise nagib. http://www.nationalcycle.com/catalogue/zoom/System_QSRA_600.html Ako te tako nesto interesuje reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 13, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad znam koji je u pitanju. Imao sa takav na HD Sportsteru i na mojoj čuvenoj Sevenfifti, ali otišao sa njom. A i nije to taj tip što ja tražim. Hvala na pomoći. Koji god sam motor ovog tipa imao uvek sam gledao čežnjivo u te National cycle, ali mi nekako uvek bilo skupo . A i ono zmijče u džepu vremenom stasalo u pravu zmijetinu pa mi za sve preko 100 eura rizično da stavljam ruku u džep . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Windschild Harley Davidson Sportster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan И још један... Овај је у Бечу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 13, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A kako ja to da kupim i dovučem do mene ? A što je najvažnije, da li će to moći da se postavi kod mene na motor ? Na VN-u je razmak centara štapova 25 cm. Pa ima ona debela niklovana obloga oko štapa. Ovaj crni( Beč ) se čini kao da bi odgovarao. Izgleda kao da je bio na VN 800 Drifteru. Bilo bi lepše da je niklovan ali i to se može uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod nas na Moto-berzi njih par koji donose i regulišu plaćanje. Kontaktiraj ih. raspitaj se koliko uzimaju za uslugu i vidi da li ti se isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih samo da cestitam kolegi sto je postao VN-ovac! Ako hoces mogu ti poslati moje drzace i vizir da prekopiras (kacenja su kakva traziz). Ja imam vizir, ali nemam pojma koji je prozivodjac, niti sam ikada video vizir slican mom. A sto se tice kvaliteta veoma je cvrst i dobar. Za razliku od onih koje sam vidjao i onih iz luisa sa jednim poprecnim drzacem na pleksu. Veliki pozdrav! p.s. Imam jos simpaticnih resenja sto se tice dodatne opreme za VN (drzaci za dodatne farove i sl.). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 17, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega ! Stalno ga ja čekam "na zicer", čak si mi i ti jednog ispred nosa pokupio . Ali svakako je to dobar motor. Kažu da je XVS 950 bolji ali Mislio sam da možda neko ima polovan, dobar, nov po nekoj simpatičnoj ceni. ili možda neko može da dovuče nešto povoljnije iz "inozemstva" po takođe simpatičnoj ceni. Ali na kraju ne gine mi GIVI. Video sam ga uživo i odličan je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Januar 27, 2013 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ni GIVI ni KAPPA zastupnici trenutno nemaju na stanju "windshild" za VN 900, tako da i dalje tražim neki polovan, dobar, nov , ako neko ima ili zna gde ima ili može da nabavi i donese, neka pomogne u pronalaženju. Ali ne one modele koje se kače na upravljač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...