drager95 16 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Imam jedan problem. Imam Kymca Super 8 50 kubika 2010 godiste Nisam ga palio veoma dugo (jedno pola meseca-mesec) zbog obaveza i akumulator mu se istrosio jer je stajao na hladnom Naravno uzeo sam ispravljac i napunio akumulator i vratio ga u skuter e sad.... on idalje nece da upali ne razumem se toliko u skutere ali sam izvadio svecicu i ocistio je (iako nije bila zaprljana) i vratio je. Opet nije hteo da upali Ne pali ni na kurblu ni na anlanser kurbla ko da ne funkcionise uopste a anlanser odlicno vuce ali motor se ne pali Sad ja ne znam da li je do karburatora ili sta vec al ako neko moze da mi pomogne da mi kaze sta da radim bio bih mu veoma zahvalan Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Januar 11, 2013 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si presao sa njim, da li je 2T ili 4T ? Kada si cisitio svecicu da li si proverio da li imas varnicu? podji od toga pa dovod goriva do karba i tako redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel imas kompresije,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 11, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi podigni motor na stender i pre toga proveri da li imas goriva. Kada to uradis neka neko dodje i neka ti zalansuje motor dok ti drzis zapusenu kutiju za vazduh(airbox).Rupa se nalazi za donje desne strane kutije. Zapusi je na 2-3 sekunde dok alansujes motor.Onda pusti i probaj ponovo bez da zapusis rupu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan hvala aleksandre pokusacu to Javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si presao sa njim, da li je 2T ili 4T ? Kada si cisitio svecicu da li si proverio da li imas varnicu? podji od toga pa dovod goriva do karba i tako redom. 2T je skuter. Kupljen je sa oko 3030km tako nesto, a sad ima 4007 pod garancijom je idalje nisam ga dugo bas pre dugo drzao ne upaljenog ali kad sam prvi put pokusao da upalim akumulator je bio prazan jer je stajao kao sto sam napisao gore napunio sam ga i sve radi samo ne pali anlanser radi ekstra svecicu sam proverio i ona je ok baca varnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan jel imas kompresije,, nemam gde mogu da uzmem a da je kvalitetna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne pomaže Acin savet, uzmi malo benzina u špric, skini svećicu i ušpricaj malo goriva direktno u cilindar kroz otvor gde se navija svećica. Zatim vrati svećicu, poveži kabl i probaj da upališ. Ako sastavi, verovatno je prazno lonče karburatora. ponovi dva tri puta , trebalo bi da povuče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda je i svecica crkla...to sto baca varnicu nspolju,nemora da znaci da ce je bacati pod kompresijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Upalio sam motor Hvala Aco na pomoci zatvorio sam airbox i proradio je i radi sad kao nov hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 12, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...