Kudi 70 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se po drugi put u ovom delu foruma ali sad sa drugacijim interesovanjima. Voleo bih ako je neko raspolozen da me primi u neku moto radionicu ili stolarsku radionicu kao ucenika/pomocnika. Nije potrebna novac vec samo dobra volja da majstor prenese svoje znanje ili bar deo znanja na mene. Ja sam spreman da se posvetim i zalazem u poslu i da budem od pomoci koliko god je moguce. Zanimaju me majstori i radionice na teritoriji Novog Sada, pa ako ima onih koji bi mi isasli u susret ili bi mogli da me preporuce unapred sam im zahvalan! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos, na listu zelja ako postoji neko u NS ko se bavi restauracijom automobila/motocikala ja sam raspolozen da se prikljucim kao pomocnik/ucenik. Inace jos uvek pored moje dobre volje nisam dobijao ponude ili predloge pa ako imate nesto ja bih vas zamolio da mi se obratite ili me uputite negde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Januar 19, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se slucajno razočarati, budi uporan i ovakvim pristupom ćeš sigurno pronaćo ono što želiš. Bez obzira što je teško vreme, za najbolje ima mesta, veruj mi. Ovo što činiš je jedini način da uspeš, u šta nema sumnje. Samo nikada ne odustaj ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci i savetu! Potrudicu se i cekacu pa cu nadam se naci neku radionicu za sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da odobrovoljim potencijalne poslodavce/predavaca ostavljam broj telefona 0659744304 pa ga prosledite nekom u radionicu ukoliko bi ajstor bio zainteresovan ili me pozovite licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam dobio nikakvu ponudu ni preporuku, nemam posao placeni ili ne, tako da se opet javljam ako je neko raspolozen da me ukljuci u svoju zanatsku radionicu koja se bavi moto mehanikom, restauracijom automobila ili motocikala ili stolarijom ja sam rad da se prikljucim kao pomocnik/ucenik. Mozete me kontaktirati na forumu ili na 0659744304. Hvala vam i nadam se da ce negde biti mesta za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Da se pozalim da nisam dobio nikakve ponude niti sam imao srece da cujem da je nekom potreban neko za radionicu... Od petka sam u Loznici, tamo poznajem ponekog pa cu da pitam treba li kome pomoc u zamenu za nesto znanja. Ako ne ja sam sebi pribavio malo staru knjigu pa cu valjda naci neki krs koji nekome ne treba pa da se bacim na pos'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...