Jump to content

Moto Zajednica

Moto radionica ili stolarska radionica

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 132 postova

Javljam se po drugi put u ovom delu foruma ali sad sa drugacijim interesovanjima.

Voleo bih ako je neko raspolozen da me primi u neku moto radionicu ili stolarsku radionicu kao ucenika/pomocnika. Nije potrebna novac vec samo dobra volja da majstor prenese svoje znanje ili bar deo znanja na mene. Ja sam spreman da se posvetim i zalazem u poslu i da budem od pomoci koliko god je moguce. Zanimaju me majstori i radionice na teritoriji Novog Sada, pa ako ima onih koji bi mi isasli u susret ili bi mogli da me preporuce unapred sam im zahvalan!0takoje.gif

• Podržavam 13

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Da dodam jos, na listu zelja ako postoji neko u NS ko se bavi restauracijom automobila/motocikala ja sam raspolozen da se prikljucim kao pomocnik/ucenik.

Inace jos uvek pored moje dobre volje nisam dobijao ponude ili predloge pa ako imate nesto ja bih vas zamolio da mi se obratite ili me uputite negde.

• Podržavam 2

• Пријатељ, 365 postova
  • Motocikl: XT 1200 super tenere

Nemoj se slucajno razočarati, budi uporan i ovakvim pristupom ćeš sigurno pronaćo ono što želiš. Bez obzira što je teško vreme, za najbolje ima mesta, veruj mi.

Ovo što činiš je jedini način da uspeš, u šta nema sumnje. Samo nikada ne odustaj !

• Podržavam 4

Evo malo da odobrovoljim potencijalne poslodavce/predavaca ostavljam broj telefona 0659744304 pa ga prosledite nekom u radionicu ukoliko bi ajstor bio zainteresovan ili me pozovite licno.

Jos uvek nisam dobio nikakvu ponudu ni preporuku, nemam posao placeni ili ne, tako da se opet javljam ako je neko raspolozen da me ukljuci u svoju zanatsku radionicu koja se bavi moto mehanikom, restauracijom automobila ili motocikala ili stolarijom ja sam rad da se prikljucim kao pomocnik/ucenik. Mozete me kontaktirati na forumu ili na 0659744304. Hvala vam i nadam se da ce negde biti mesta za mene 1zdravo.gif

Da se pozalim da nisam dobio nikakve ponude niti sam imao srece da cujem da je nekom potreban neko za radionicu...

Od petka sam u Loznici, tamo poznajem ponekog pa cu da pitam treba li kome pomoc u zamenu za nesto znanja. Ako ne ja sam sebi pribavio malo staru knjigu pa cu valjda naci neki krs koji nekome ne treba pa da se bacim na pos'o ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja