smolivoje 0 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim loncin cb250 full kros pre 5-6 mjeseci sam zamenio klip i karike i promenio ulje posle nekih 300 km sam primijetio da hvali ulja i to nekih 100-150 ml... Posto sam zamijenio i uljnu kariku nebi trebalo da je u njoj problem da napomenem da sam sipao mineralno ulje, i da nisam nigdje primijetio da vlazi ulje na dekla.. Ono na sra ja sumnjam su gumice ventila ali mislim da je njih gotovo nemoguce naci za ovaj motor... Ako neko ima neki predlog ili savjet neka pise bit ce mi od velike koristi... Unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 10, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa milivoje,,kolko tema treba otvoriti... vec imas temu sa odgovorima.. i PITANJIMA.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 10, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/88867-kinez-trosi-ulje/page__p__1425626__fromsearch__1#entry1425626 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smolivoje 0 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 54 postova Motocikl: LONCIN CB250 Prijavi odgovor kao problematičan Greskom... ulazim sa telefonom.. Sto je najgore sad ne znam kako da je izbrisem i dal' uopste mogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...