B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan resio sam da ga prodam...sve o njemu moze da se nadje u temi "MZ ETZ 251 monster energy" ... razlog je taj sto mi se omakla noga sa kurble i razbio sam je u nogostop..kako se vec zove...pa sam resio da uzmem neki sa el paljenjem....kao sto se vidi na slikama,pozadi je stavljen rep od yamahe R1,napred far sa maskom od derbija sende...u agregatu su zamenjeni svi delovi koji nisu bili ispravni..zamenjeni delovi u viljuski,ulje,ulje u motoru...znaci motor lep na oko a pritom i jeftin za odrzavanje...na slici se vidi da stoji na srednjim nozicama s tim sto su te nozice uklonjene i prebacena je zadnja u sredinu,da bi se jos malo dobio R izgled kada stoji motor...registrovan je 25-og decembra.... kome se ne svidja ovaj izgled imam i sve originalne delove sa njega pa cu ih dati uz njega,osim blatobrana.....cena bi bila 450e,da ne preterujem,a i moglo bi se reci da je hitno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto si sacuvao sve originalne delove ako neko hoce da kombinuje, srecno sa prodajom... Razlog prodaje... ako se omaknes sa stepenika srusices kucu? :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto si sacuvao sve originalne delove ako neko hoce da kombinuje, srecno sa prodajom... Razlog prodaje... ako se omaknes sa stepenika srusices kucu? :lol: hvala....to je samo jedan od razloga...kurblanje uopste,i onaj njegov "brm brm" zvuk ....nisam dodao u oglasu da bih ga menjao za neki nsr,suzuki rg ili apriliju af1 uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 10, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Obradovace te NSR kad vidis kolika joj je potrosnja.. Srecna prodaja!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Obradovace te NSR kad vidis kolika joj je potrosnja.. Srecna prodaja!! hvala...neka bude iznad 5l a ispod 8l meni je dosta,s tim sto ne vozim ko manijak..laganica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Januar 10, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan svi mi to kažemo, laganica dok ne osetiš kako ide, pa zavrneš! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B0JAN 57 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Kusiljevo/Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako se brise tema....nervira me vise! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...