milosducati 532 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i naslov kazem prodajm cizme marke Blytz model Race BR.46, koriscene dobro ocuvane i veoma malo nosene. Imaju cicak traku i rajsfeslus, bocne slajdere zastita za clanke i cevanicu bla bla... Iz Beograda sam najbolje licno preuzeti, probati, proveriti..Dodatne informacije i kontakt preko PP ili telefon 0621778523 Cena: 60eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 532 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Super nova cena 50eura. Ajde ljudi jos malo pa nestalo, nemojte posle bude kuku lele kupise ih pre mene:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 15, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Samo solarno placanje ili moze neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 532 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo solarno mi odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 532 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Cizme prodate ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...