nsr 125 1 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dejan iz Arilja imam 17 god i vozim Hondu Nsr 125, 2002godiste imam je vec godinu dana pre nje sam imao isto Hondu Nsr 125 ali 1997 godiste i nju sam imao jedu godinu... sto znaci da ih vozim dve godine za sada.... ovo je ta 97' a ova je 2002 koja je trenutno kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao,pozdrav! Lepi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, i lep motor za pocetak! Zelim ti lepo druzenje ovde i puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsr 125 1 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, i lep motor za pocetak! Zelim ti lepo druzenje ovde i puno bezbednih kilometara hvala, svima... ovaj drugi je bio i lepsi pre nego sto sam ga "sredio" pa nisam bio pri parama lepo da ga ofarbam kod nekog strucnjaka pa mi je to deda farbao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan NSR je lepa kao pojava ne brini se za farbanje. Ako ti zatreba kakva pomoc oko informacije za dobrog farbara, slobodno se javi ili proprckaj po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Nego sta znaci na onoj iz 97. godine 50R? Kontam da fali ispred 1, ali nije 150cc, nego 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 10, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine voziš dve Honde! Čestitamo dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsr 125 1 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Nego sta znaci na onoj iz 97. godine 50R? Kontam da fali ispred 1, ali nije 150cc, nego 125cc pa... to 50R stoji cisto da upotpuni utisak zato sto je ta honda bila registrovana na PSP tj na 49ccm kao "motocikl sa pomocnim motorom" nisam imao godine da polazem A pa sam nasao tu na PSP.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsr 125 1 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine voziš dve Honde! Čestitamo dobrodošao prva je uzeta iz gore navedenih razloga a prodata je zato sto je imalo ulaganja u nju oko estetike i guma, lanac lancanici i tako to... pa sam dodao nesto para i kupio ovu mladju i u mnogo boljem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsr 125 1 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan NSR je lepa kao pojava ne brini se za farbanje. Ako ti zatreba kakva pomoc oko informacije za dobrog farbara, slobodno se javi ili proprckaj po forumu polako za sad mi je dobro i ovako prioritet mi je far da nadjem i da kupim jer su mu stakla popucala pa nije to to i nmg da vozim kad pocne kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Nego sta znaci na onoj iz 97. godine 50R? Kontam da fali ispred 1, ali nije 150cc, nego 125cc pa... to 50R stoji cisto da upotpuni utisak zato sto je ta honda bila registrovana na PSP tj na 49ccm kao "motocikl sa pomocnim motorom" nisam imao godine da polazem A pa sam nasao tu na PSP.... ccccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...