Jump to content

Moto Zajednica

MotoGP Brno 2013

Recommended Posts

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS Twin

Zimska idila: vruca, kiseli kupus i tablic... Beli Orlovi u elementu kao i uvek!

Posle protoka alkohola kroz krv naviru ideje , kako preci sto vise kilometara u 2013 uz dobar provod sa drugarima.

Prosle godine smo obisli bivsu jugu, austriju, italiju i vratili se jadranskom magistralom. Prelepa tura, ali apetiti postaju sve veci i veci.

I odjednom mi pada ideja, pa sto nebismo otisli da gledamo Doktora i ostale majstore Motogp-a. Batalili smo karte i poceli pretragu na netu. Odluka je pala na Brno jer mozemo da ubijemo dve muve odjednom, dobra kilometraza a usto mozemo da vidimo Budimpestu, Prag, Bec, Grac...

Dogovor je pao u odmah, cetvorica nas ide, idealno!

Da bi bili 100% sigurni da cemo ici odmah smo kupili karte.

Ostalo je da se dogovorimo i tacno utvrdimo marsutu (naravno zbog budzeta). Za sada je u planu Cacak- Subotica- Budimpesta- Brno- Prag- Bec- Grac- Maribor- Bihac- Sarajevo-Visegrad- Cacak

Posto idemo prvi put u tom pravcu znacila bi nam svaka preporuka ili pomoc oko povoljnijeg nocenja, restorana, kao i dobrih mesta koje nebi smeli da prodjemo a nevidimo.

Hvala unapred, a kad se vratimo izbacicemo slike sa putovanja.1moto3.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 859 postova
  • Motocikl: Honda XL1000 2004.

2012. godine smo kolega i ja putovali do Brna. Autoputem je dosadno do zla Boga. Možete do Segedina pa na Sekešfehervar, Dunavflor ( valjda se tako čita ) i izađete na Đer. Malo je kraća kilometraža, ali je duže vremenski i interesantniji je put. Mina i ekipa kada su išli, išli su tim putem. ( ja čitao putopis :moto3: U Mađarskoj promenite evre u forinte. Odraće vas na pumpama ako im plaćate evrima. Računaju gorivo blizu 2 evra. Vinjete trebaju svuda. Oko Brna je sve popunjeno kada je smeštaj u pitanju. Ostaje vam ili kamp na samoj stazi ili nađite neki jeftiniji smeštaj u Austriji blizu granice sa Češkom. Hrana i piće na stazi su oko 2-3 evra ( kobaja, pivo... ). Karata ima dovoljno i plaćali smo 80 evra za tri dana. Dobiješ tampone za uši uz kartu. Ponesite šatorsko krilo ili ćebe ili još bolje stolice na rasklapanje. Fotoaparat sa što boljim objektivom se podrazumeva.

Utisti posle kvalifikacija i trke su fenomenalni. Vrlo poučna stvar. Kada vidiš ono tamo i dođeš kući i vidiš likove koji napinju motore po ulicama ukapiraš da su smešni i da vrlo malo cene svoj i tuđi život.

Lepo se organizujte i SREĆAN PUT :takoje:

• Podržavam 1

• Drug član, 1613 postova
  • Motocikl: V-STROM

@debeljan Moraju li karte da se kupe ranije ili mogu na sam dan trke u nedelju i može li samo za nedelju,bez kvalifikacija?

@spidi Imaš par putopisa na forumu baš u vezi Brna!

• U prolazu, 70 postova

2012. godine smo kolega i ja putovali do Brna. Autoputem je dosadno do zla Boga. Možete do Segedina pa na Sekešfehervar, Dunavflor ( valjda se tako čita ) i izađete na Đer. Malo je kraća kilometraža, ali je duže vremenski i interesantniji je put. Mina i ekipa kada su išli, išli su tim putem. ( ja čitao putopis :moto3: U Mađarskoj promenite evre u forinte. Odraće vas na pumpama ako im plaćate evrima. Računaju gorivo blizu 2 evra. Vinjete trebaju svuda. Oko Brna je sve popunjeno kada je smeštaj u pitanju. Ostaje vam ili kamp na samoj stazi ili nađite neki jeftiniji smeštaj u Austriji blizu granice sa Češkom. Hrana i piće na stazi su oko 2-3 evra ( kobaja, pivo... ). Karata ima dovoljno i plaćali smo 80 evra za tri dana. Dobiješ tampone za uši uz kartu. Ponesite šatorsko krilo ili ćebe ili još bolje stolice na rasklapanje. Fotoaparat sa što boljim objektivom se podrazumeva.

Utisti posle kvalifikacija i trke su fenomenalni. Vrlo poučna stvar. Kada vidiš ono tamo i dođeš kući i vidiš likove koji napinju motore po ulicama ukapiraš da su smešni i da vrlo malo cene svoj i tuđi život.

Lepo se organizujte i SREĆAN PUT :takoje:

Hvala, svaka je informacija dobrodosla, dobar predlog da izbegnemo autoput. Znas li koliko kosta kamp i kakva je situacija za parkiranje motora zbog sigurnosti?1zdravo.gif

• U prolazu, 70 postova

@debeljan Moraju li karte da se kupe ranije ili mogu na sam dan trke u nedelju i može li samo za nedelju,bez kvalifikacija?

@spidi Imaš par putopisa na forumu baš u vezi Brna!

mi smo kupili karte preko oficijelnog sajta motoGP i platili 52eura. Prosto uplatis i odmah ti stigne e-mailom vaucer sa kojim na stazi podignes karte (naravno sa pasosom koji je naveden u vauceru). Cuo sam da mogu da se direktno na stazi kupe karte za jedan dan ali je povoljnije da se odmah kupi karta za sva tri dana.

• U prolazu, 70 postova

Upravu je milanezi, ova cena je cinimi se do 15-16 januara, a posle je redovna.

MILANEZI- sto vise razmisljas vise te boli glava! Nego kupuj kartu i spremaj pare za turu!

Imali ko informacije za kamp na stazi (cena, uslovi u kampu...)?1zdravo.gif

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Evo link do putopisa kad smo mi ishli, tu mozete da prochitate sve informacije, od rute kojom smo ishli do kampa u kom smo bili... : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50944-motogp-brno-prag/page__p__876040__hl__motogp+brno__fromsearch__1#entry876040

• U prolazu, 70 postova

Evo link do putopisa kad smo mi ishli, tu mozete da prochitate sve informacije, od rute kojom smo ishli do kampa u kom smo bili... : http://forum.bjbiker...__1#entry876040

super putopis, siguran sam da ce nam biti od velike pomoci!

toooooooooo gradski, samo napred, destinacija za pozeleti , mozda se i ja prikljucim i neko iz "žabica"

Nisi valjda mislio da idemo bez zabaca? Milan pecenjar ide sa nama! Ala ce da bude sljokanja, posto smo nas dvojica dobro utrenirani!2cirka1.gif

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Evo link do putopisa kad smo mi ishli, tu mozete da prochitate sve informacije, od rute kojom smo ishli do kampa u kom smo bili... : http://forum.bjbiker...__1#entry876040

toooooooooo gradski, samo napred, destinacija za pozeleti , mozda se i ja prikljucim i neko iz "žabica"

Nisi valjda mislio da idemo bez zabaca? Milan pecenjar ide sa nama! Ala ce da bude sljokanja, posto smo nas dvojica dobro utrenirani!2cirka1.gif

To za sljokanje jedino ako spavate u kampu blizu staze inace bolje zaboravite. Duvali smo po tri puta u par predjenih kilometarau Brnu. Ima puno pandura, naprave suzenje i ne pustaju ni jedan motor. Isto tako ne zaboravite da ponesete papire od motora sa sobom kada dolazite na trku, jer vas nece pustiti da izadjete sa parkinga pored staze. Kontrolisu sve jednog po jednog.

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Sada vec prosle godine neki Nemci na trci ispred nas doneli celo pile i samo krkaju a moja sestra , otac i ja samo neke male sendvice i jos tad smo rekli da mi nosimo pecenje na stazu pa kad zamirise i vozaci ce da staju da probaju!!!

• Podržavam 3

• U prolazu, 70 postova

To za sljokanje jedino ako spavate u kampu blizu staze inace bolje zaboravite. Duvali smo po tri puta u par predjenih kilometarau Brnu. Ima puno pandura, naprave suzenje i ne pustaju ni jedan motor. Isto tako ne zaboravite da ponesete papire od motora sa sobom kada dolazite na trku, jer vas nece pustiti da izadjete sa parkinga pored staze. Kontrolisu sve jednog po jednog.

Pregledao sam celo vase putovanje i video sam da panduri sve proveravaju. Naravno da nema alkohola tokom voznje. Ali uvece kad se parkiraju motori... zurkaaaa....

• U prolazu, 70 postova

Sada vec prosle godine neki Nemci na trci ispred nas doneli celo pile i samo krkaju a moja sestra , otac i ja samo neke male sendvice i jos tad smo rekli da mi nosimo pecenje na stazu pa kad zamirise i vozaci ce da staju da probaju!!!

aj da i mi pokusamo tako, imamo mi konja za tu trku, "SPIDI" mi cemo naseg Milana da uposlimo , al bojim se izbice opsta navala :D

zamisli šok na evropskim putevima, debeli milan na gsx-u i iza njega na ledjima umesto ranca zavezano prase!

Odma bi ga uhapsili i po kratkom postupku proterali iz evropske unije!1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 2

• U prolazu, 70 postova

Vec smo smislili plan za odlazak, krecemo u petak i nocimo u Madjarskoj u Djeru, idemo magistralom jer je autoput monoton. Rano izutra pun gas do Brna gde nocimo u subotu uvece (jos nismo nasli smestaj). U nedelju posle trke idemo u Prag, a posle sam bog zna, ili minhen ili nazad ka becu?! 1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 750

bio sam u brnu prosle godine i to ne moze da se opise to mora da se dozivi .oni zvuci koji paraju usi i grmljavina dukatija koji i ne ide koliko se cuje pa ulasci u krivine koji se granice sa nemogucim sve to na tv u ne izgleda kao kada si na samoj stazi. sta reci da vam bude lakse pa evo par saveta prvo po pravilu tamo pada kisa cele noci pa ako ste u kampu u satorima bice te skroz mokri .drugo stazi je dosta tesko prici ako dolazite u nedelju na dan trke guzva je velika a posto prvi put idete tesko da ce te se snaci redari vas skrecu na parkinge kojih ima oko cele staze da znate moguce je proci skroz do stze tj do starta i tu ima ogroman parking koji je maksimalno obezbedjen i tu mozete ostaviti i opremu . ja sam obisao sve parkinge i sve je maksimalno bezbedno .sto se tice klope na stazispremite se za kobasice koje i nisu lose a ako ocekujete vise vrsta piva lose ce da prodjete ima neko toceno koje meni nije odgovaralo i bezalkoholno pa birajte .ttrebaju vam stolice na rasklapanje veci frizider za pivo i dobar brz foto aparat ili kamera . na svakoj krivini su ogromni ekrani prreko kojih pratite ostatak kruga .srecan put a za provod ne brinite vracate se sa osmehom od uva do uva pozdrav od goksija super tenere

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja