PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Posle te deonice put postaje odlican, ubrzo se redjaju mesta poput Cilipa, Cavtata,Solina, Srebrenog i konacno Dubrovnik, taman kada sam pozeleo da skrenem pogledom na sat shvatam da to bas i nije pametno tako da odustajem od kave na Stradunu i nastavljam dalje. Po izlasku iz Dubrovnika negde dok sam prelazio preko cuvenog mosta Franje Tudjmana ugledah na instrument tabli da mi se pali rezerva, pomislih u sebi dobro stacu negde usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazili su kilometri a pumpe nigde , verovali ili ne od Dubrovnika do Stona ni jedna pumpa, dolazim do Prapratnog odakle polazi brod i pitam neku gospodju za benzinsku pumpu, ona odmahuje glavom, pitam na ostrvu sigurno postoji neka pumpa, ona opet odmahuje glavom ali kaze ako se vratite nazad i skrenete na put ka Neumu odmah posle raskrsnice imate pumpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledam na sat i zakljucujem da imam tacno 11 min do polaska broda, okrecem motor i pun gas ka Neumu. Vozio sam, ustvari leteo sam do pumpe, onda posto sam preko reda sipao gorivo utrcao u benzinsku stanicu da platim i tek onda se setio da nisam zamenio eure u kune. Pitam moze li u eurima, sredovecni gospodin koji upravo broji novac mi odricno odmahuje glavom i ne gledajuci me, ja onako nervozan kazem da cu se vratiti za pola sata kad zamenim novac, on podize glavu i kaze: MA DOBRO KAJ SI IMAO, 12 litara kazem ja , a on meni 20 eura, pogledam ga onako mrko, ali sta cu , platim i GAAAAAS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se u Prapratno i vidim brod je jos uvek tu, menjam pare u nekom kaficu, kupujem karte i ulazim na brod. Gledam na sat tacno 10 h. Posto sam se smestio resih da se pocastim jednom KAVOM, odem do restoran narucujem dve kave, vadim iz torbe flasicu kisele vode Knjaz Milos koju sam predhodne noci ohladio u frizideru, naravno skidam nalepnicu cisto iz predostroznosti i pocinjem da se opustam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Brod za dve osobe i motor kosta negde oko 20-25 eu u jednom pravcu, ja mislio sada cemo da putujemo bar sat , dva, kad ono posle 15-20 min on staje. Pitam osoblje koje radi na brodu , koja je ovo stanica, tip mi kaze pa Sobra , decko na Mljetu si. Silazim sprat nize palim motor i lagano silazim sa broda, i prvo sto cu videti BENZINSKA STANICA. Jebiga da znam za sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Svaka cast... cekamo nastavak... Ali opet si bez zastitne opreme a i ne videsmo tog tvog ,,saputnika" kako ga ti zoves ali nije vazno, cepaj dalje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto do koga sam isao nalazi se na drugom kraju ostrva udaljeno od Sobre nekih 30-35 km, to je mosto pod nazivom Pomena i tamo sam trebao da se sa prijateljima nadjem u hotelu Odisej. Voznja tih 30-tak kilometara mi je bas prijala, usput sam stao da doruckujem smokve kojih ima usput na svakom koraku, prolazeci tako kroz mesto Polace primetio sam nekoliko restorana , pa stadoh da upitam da li ima slobodnih apartmana i kolika je cena, odgovor je bio pozitivan a cena apartmana za dve osobe po danu je od 50 do 90 eura. Cene jesu velike za nase prilike ali tu su skoro sve kuce autenticne , gradjene od kamena sa pogledom na more, ono sto mi se nije dopalo a kasnije sam to shvatio da je slucaj skoro sa celim ostrvom da gotovo ne postoje pescane plaze, znaci obisao sam tih dana celo ostrvo koje je duzine oko 45 km i video 4-5 pescanih plaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika CESTE na Mljetu OVO JA BEREM SMOKVE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ostrvo Mljet je delom i nacionalni park, koji se sastoji od dva jezera koja se pune morskom vodom i pravo su remek delo prirode. U njima zivi veliki broj riba koje su svojstvene samo za to podneblje, postoji i veliki broj pecina, vrlo je bogat podvodni svet pa su i ronilacke ekipe cesta pojava na ostrvu i oko njega. Na samom ostrvu ne postoji nijedno vece mesto, uglavnom su to naselja sa par kuca, nocni zivot gotovo i da ne postoji, sem mozda u par kafanica koje rade do kasno u noc, i sve to je vezano za mesta Pomena i Polace. Kao sto sam rekao postoje veliko i malo jezero, na tom velikom jezeru je ostrvo na kome se nalazi katolicki samostan pod nazivom Melita i to je jedna od atrakcija koje se mogu videti. Brodici stalno saobracaju na Relaciji Babine kuce- Melita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio smesten bas u sredisnjem delu nacionalnog parka u naselju koje se zove Babine kuce i evo par slika kako to izgleda OVO JE SLIKA KUCE U KOJOJ SAM SPAVAO< PORED JE VRHUNSKI RESTORAN U KOME SE SLUZI FANTASTICNO DOMACE VINO I JEDE NAJBOLJA PUNJENA LIGNJA PARKING ISPRED KUCE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika koje sam uslikao tu u blizini kuce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ostrvo mirno , ups OTOK, na njemu do pre par godina uopste nije bilo policije , sada postoji jedna patrola koja se ne bavi saobracajem, vec su tu onako radi reda, bar su mi tako rekli mestani, pa sam konacno mogao da vozim i bez kacige, naravno polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je bas draga slika, do skoro nisam mogao ni da zamislim da slikam pod vodom a sada... Ima jos nekih slika sa drugog kraja ostrva ali i nisu bas za pokazivanje ( isto podvodne, koje sam ja uslikao) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je pogled iz moje sobe , otvoris oci i vidis ovaj prizor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko jezero je dubine 46 metara a malo je dubine 29 metara, ono sto je interesantno, da je voda uzasno hladna ukoliko se kupate sa spoljne strane ostrva ili je bar tada bila meni hladna, u velikom jezeru je voda fantasticna, cak sam se i oko 2 sata nocu kupao i bilo je extra, malo jezero je jos toplije, nesto nalik na vodu kada napunite kadu. OVE SLIKE SAM SKINUO SA NETA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika sa Otoka Mljeta OVO JE DEO GDE SE PUNI JEZERO MORSKOM VODOM, tu takodje ima par kuca i to naselje se zove SOLINE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan OVO JA IDEM U PECINU PA MALO SLIKA IZ V.JEZERA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih slika gde se vidi koliko je cista voda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Brodic koji vozi do Melite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan OTOK MELITA NA OTOKU MLJETU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan UVECE SAM PROBAO OZUJSKO I MORAM DA PRIZNAM DA JE DOBRO I ONO KLASICNO I ONO SA UKUSOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan E onda je dosao i sutrasnji dan a to znaci polazak za Mostar, pozdravim se sa mojim domacinima i krenem ka brodu koji je trebao da me vrati na kopno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Obaveze zovu....... nastavljam kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Prava uzivancija! <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;"> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...