m.mitar 175 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan hmmm nisam to dobio, aj pitaj komsiju koliko mu taj pimpek kosta, imam xenon, balast i kablove, taj k ne Ma prodaje samo set,nece posebno nista,pitao sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Arakise,jer je ovo prekidac kratko-dugo svetlo ili...? :zbunjen:Kako ovaj kontroler u stvari funkcionise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6060 Napisano Januar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Označeno crvenim su kontakti relea. Napon sa konektora za H4 sijalicu preko dioda uključuje rele i samim tim i ballast.Elektrolit je tu da drži uključen rele u onom kratkom vremenu prebacivanja sa kratkog na dugo svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 18, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Znaci 85 -;sa dioda na86 i to je komanda relea;a dovod + za balast preko osiguraca na 30 i na balast 87,ako sam sve shvatio,onda je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Arakisov kontroler funkcioniše fenomenalno, pri kupovini xenona za Danijelsa i mene smo pravili po ovoj šemi. Posle je moj kontroler (fabrički ) bio crko pa sam samo nabacio + sa žice za dugo svetlo, na najtanju crvenu žicu xenon sijalice, povezao masu na ram i to šljaka već dve godine bez problema. Naravno balast se pali preko prekidača za svetla i relea-pošto je kod mene jedan prekidač za paljenje svetla, a drugi za promenu kratko/dugo tako da može i bez kontrolera, al je dobro imati ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan verovali ili ne izlicitirao sam na limundu taj kontroler za 99 dinara i jeste to bio problem, ubacio njega i sada radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Maj 9, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Odlicno si to odradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...