LongHorn 48 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kacigu, koju zelim da prodam ali nemam pretstave koji je model u pitanju ni koja joj je cena od prilike, ako neko zna koja je ovo kaciga neka mi sibne link ili neka mi samo napise model, ja cu da potrazim ostalo. Evo par slika, pa ako neko prepozna model, neka me prosvetli molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Januar 6, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Podseca me na Spec 1R ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Si probao da izvadis postavu unutra mozda ima neka nalepnica ako vec nista korisno ne pise na etiketi unutra.. Elem, u pitanju je Suomy Ducati Corse. Nema na cemu U zavisnosti od stanja i starosti mozda 75-200e to je moj tip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran da je ducati corse? Nigde nisam ovu saru nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam se ubio, nisam naso, fora je i sto se lufteri za nijansu razlikuju, ali od prilike, to je taj neki fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Onda je Suomy GunWind, mora da je neki stariji model pa nema slika iste sare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan to je to, to je ta hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...