nita 5 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako sam uradio mog apena ovako je sve pocelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan motor sam ceo ispeskirao a delove koji su bili losi promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan posle toga sam sve delove pripremio i poceo da farbam nisam sve delove slikao ali eto cisto da se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i napokon posle dosta dana priprema i farbanja pocinjem da sklapam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan i na kraju izgleda ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 5, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše za početak, ali si sve to nekako zbrzao u nekoliko slika. Moglo je to i malo detaljnije - u onoj gajbici se vidi rasturena mašina, zarđala radilica, zupčanici - skoro sve. Jesi li sve to promenio, očistio, valjda si izmenjao i ležajeve na radilici i menjaču, - mogao si sve to propratiti nekim slikama . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan brate nisam ni slikao nesto puno nego eto cisto da jednog dana vidim kako sam nesto i ja uradio a sto se tice motora sve sam izmenio novo,cela masina je bila nova uradjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 140 Napisano Januar 6, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je odradjen Ali ona rucica kvacila kvari ceo posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,a rucica se izgrebala pa sam je ofarbao ali je drugacija nijansa spreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...