mitos 63 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je bio na bratovljevom motoru dve sezone........prevukli smo u njemu sav gradjevinski materijal za kucu i vikendicu a po nesto materijala i za box za kera Salu na stranu (za one koji pitaju dal je za te pare nov) kofer je stvarno fantasticno ocuvan bez ogrebotina 52 Litre zapremine i staju ladnooo 2 kacige ....pojas i rukavice 2 para Kupljen je u Svici i naknadno kupljeno za njega i naslon za ledja Ugradjene su led diode i to maksimalno koliko je moglo stati u zadnji levi i desni katadiopter (fabricki se skida katadiopter na srafove) znaci nije karabudjevina neka........koje su konkretno sluzile kao stop svetlo (prilog i slika u mraku i na dnevnom svetlu sa upaljenim led-om) Unutra u koferu ima takodje niz od 5 il 6 dioda bele boje (hladno svetlo sa malim mikro prekidacem koje osvetljava unutrasnjost kofera kada se otvori (prilog i slika unutrasnjosti kofera) Unutrasnjost(pod ili dno) su presvuceni sa gumiranim nekim materijalom da sitnicene lete po koferu kad je prazan Ploca naravno ide u kompletu sa koferom!!! na fotografiji se vidi (zaokruzeno zutom bojom ) dodatne 2 rupe fi8mm za dodatno stezanje za nosac kofera i dobijaju se jos 2 usice koje su slikane na nosacu kofera sa maticam (samo sam zaboravio da te 2 usice slikam ) znaci identicne su kao i ove 4 na ploci sa maticama To je preventive uradjeno ......na kraju ipak sam tovario u njega gradjevinski materijal pa ko velim sto je sigurno ...sigurno je Na slikama se vide zaokruzen zutom bojom gde je ugradjeno svetlo koje osvetljava unutrasnjost kofera i sam prekidac.....za sva ostala pitanja i informacije na telefon 0638129618 CENA 150e i bez zamena..NE prodajem posebno plocu ili naslon ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo na ova dva metalna nosaca dodatna sam mislio kada sam rekao da sam zaboravio da slikam a koja idu uz kofer i plocu naravno! Da ne zaboravim napomenuti a da ujedno razbijem neke nedoumice...... Svetlo sa diodama koje osvetljava unutrasnjost kofera ....same diode ne strce ni malo ka spolja vec su u potpunoj ravni sa plastikom kofera tako da teoreske sanse nema da se ostete od stvari u koferu recimo kaciga ili jakne cak sto vise....milimetar ili 2 su u ''minusu unutar plastike kofera! znaci sama dioda ne istrcava ispred plastike! (na sve se mislilo prilikom ugradnje) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kofer prodat ...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...