Kanarinac 334 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle drugar je skinuo sa svog motora. Nisu nesto mnogo presli. Idu u paru. Uz njih daje cev i katalizator fabricki. Pa ko voli neka izvli. Cena je 200 evra za sve komplet, a ko je iz Beograda moze i gratis montaza tel 0692000350 Drasko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Drasko, jesu li ovo akrapi ili su samo akrap nalepnice? Drugo, Posto vozim TDM-a `99-o 4TX, zanima me kolika je duzina topova i mogu li se montirati na TDM-a? Cujemo se svakako. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, zvao sam ga sada, ako se malo prolepsa vreme vidimo se danas da pogleda moze li da se ubudzi djunta sa sitnim nutom... Ma zezam se, ali se nadam da ce moci da se spoje, da mi i motor dobije novogodisnji poklon. Hvala za post Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja Drasko ) Zaboravio sam da napisen sa su race ada u pitanju. dakle nisu pravi akrapi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sta eto ti ga sad? Gde ima za 200 evra par akrapovica idem odmah da uzmem 10 komada? Mnogo kenjas po tudjim oglasima, a cini mi se da su tebe svi ispostovali. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi druze nije prvi oglas gde se pravis pametan. Nisam napisao auspusi akrpaovic pa uneo poemtnju nego auspusi. iz aviona se vidi da nisu original, pa ne znam cemu iznenadjenje. Pogotovo sto nisi kupac. U sv sl ko je zainteresovan, telefon gore stoji, pa neka okrene decka i napravi neki dogovor. Auspusi sigurno nisu mnogo presli,a dosli su sa motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje su na prodaju, tako da ako nekoga zanima neka okrene naveden broj gore pa moze da se dogovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, ljudi, polako! Znam i ja sa mojih 48g. da za ove pare moze biti ili kopija ili kradeno. Posto ovo drugo nije, onda uvek pitam ovakva ocigledna pitanja cisto da probam da testiram iskrenost prodavca. Cuo sam se sa njim par minuta posle postavljanja mog posta, i sve je u redu, ostalo je da vidim mogu li da uhvatim neki lepsi dan da se dokotrljam do njega da vidim auspuhe. Istina, nije to malo para, ali ni novi nisu bas dzabe, par kosta cca 300 eu, pa jos put do Ade plus... Tako da za prodavca od mene plus, mislim da je korektan lik. Druga je stvar mogu li da si ih priustim. Srecni svi praznici! I bez svadje, stvarno nije potrebna ovde! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam svatio cena nije fiksna tako da ima mesta za korekciju iste... kome odgovara on ce uzeti kome ne taj ce gledati i traziti ono sto mu je u planu... sretna prodaja,kupcu dobar zvuk i puno predjenih kilometara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 7, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam svatio cena nije fiksna tako da ima mesta za korekciju iste... kome odgovara on ce uzeti kome ne taj ce gledati i traziti ono sto mu je u planu... sretna prodaja,kupcu dobar zvuk i puno predjenih kilometara. Bas tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, mesta za doovor uvek postoji. Inace auspusi su vraceni na motor, tako da moze da se upali i da se cuje zvuk. Cisto da ne bude da su izduvali i da se cuju ko traktor meni se cini da ovo kod Roberta kostsa 130 evra komad, neka me neko ispravi ako gresim. To je 260 evra, plus da se ode do ade nije ispod 30 evra. Tako da nije mala usteda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam shvatio iz razgovora sa prodavcem, cena je fiksna (pitao sam ga) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 8, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da kazem nesto..Koliko su bucni?Iz licnog iskustva ako idete napolje sa njima moze biti i problem..Austrija i Madjarska ne dozvoljavaju ulaz sa glasnim izduvom..O Nemackoj da ne pricam..Traze oznake AUTOBAN-LEGAL..Iz tog razloga bih radije kupio nesto firmirano ili direkt u ADU... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec individualna stvar posto nisam merio sa db metrom Ali mislim da su prilicno tihi. A za preko mogu da prave za problem za svaki koji nema njihov atest itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Auspusi prodati u Begaljicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...