Peda Desire 50cc 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha desire :) Prijavi odgovor kao problematičan vlasnik sam peda desire 50cc 2t,, imam problem sa njim isao je super ali od jednom se culo zveckanje i skuter je stao i ugasio se pokusavao sam da ga upalim i samo vergla ali bezuspesno nece da upali,baca varnicu na svecicu ima benzina,... nemam pare za majstora ali imam srecom dovoljno vremena pa bih sam da ga sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 4, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da su otisle karike pa ti je vrv i zalepio. Ako prima gorivo i ima varnice i ako je svecica suva vrlo verovatno da je otisao klip tj termo grupa treba da se radi. Treba skinuti cilindar i proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...