alexanto 4720 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što pitaš gluposti... Dobrodoš'o Jopet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala vam na divnoj veceri i druzenju. Jes da nisam vozio ove godine s`vama iz opravdanih razloga posao stegao cele godine popravicu to sledece sezone ako bude prilike a bice nadam se... Sale tvoja organizacija kao i uvek nemacka skola nema sta i hvala ti za kalendar bas mi je drago sto sam ga dobio ali jbg. dade ga ja za uspomenu onim djevojkama sto su bile na devojackoj veceri nadam se da se ne ljutis...mozda ce nas zvati na svadbu. Pope slike su profi mjstor si svog zanata ali molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Samo me zanima ciji ste broj ostavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tvoj, sta pitas gluposti?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Brojeve su ostavili dva lika samo sto im se ne secam imena,pilo se malo pa neke crne rupe u glavi Pa neka napisu sta su uradili ipak zrtvovao sam kalendar zbog njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogi da uče od Skuter cafea i njegovih članova. Svaka čast i ne mogu vam opisati koliko mi je krivo što nisam bio sa vama. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deda opet pobrk'o lončiće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Deda opet pobrk'o lončiće... *** te deda! Ajd nek ti bude vojskovodjo, sorry, Maxi Skuter Klub, a ne Skuter cafe. I šta se ja javljam kad nemam maxi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobri naš deka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri naš deka... Držite me da ga ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nntom, jesi ti onaj "dekica" sto je pedeseticom isao na more? E ako si ti mogao sa vitality-em, moci cu i ja sa krmacicom od 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nntom, jesi ti onaj "dekica" sto je pedeseticom isao na more? E ako si ti mogao sa vitality-em, moci cu i ja sa krmacicom od 125 Samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan AAaaa krivo mi je sto nisam video ovo ranije sigurno bi isao, jer koliko vidim isli ste u katadjordjev vajat... obozavam to mesto! Ako bude opet neko okupljanje idem sigurno, i jel zna neko hoce li biti neka tura po srbiji ili tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15817 Napisano Januar 30, 2013 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan AAaaa krivo mi je sto nisam video ovo ranije sigurno bi isao, jer koliko vidim isli ste u katadjordjev vajat... obozavam to mesto! Ako bude opet neko okupljanje idem sigurno, i jel zna neko hoce li biti neka tura po srbiji ili tako nesto? Mare dobro dosao Polako prati desavanja na forumu pa ce ti se sve samo ukazati sto se tice voznji a i svega ostalog ....ovde su ti sve sektasi, poremecenog uma bez dok te booles nije prozdrnula 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobg1703 0 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 27 postova Motocikl: Piaggio X9E 250 Prijavi odgovor kao problematičan hahah onda sam dosao na pravo mesto evo listam samo citam, i jedva cekam neko okupljanje! ) jupiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, dragi drugari, vreme je za treće zimsko druženje Maxi Scooter club-a Mesto i vreme "zločina" je sledeće: Subota, 18. januar restoran Malo Korzo u Borči, Zrenjaninski put 158 Nekoliko mesta je uzeto na razmatranje: Vajat će definitivno biti premali da nas primi sve ove godine, Trpeza ima već nešto ugovoreno pa nam nude zatvorenu baštu sa kojom ne bih rizikovao, Mali Raj je predložio umobolnu cenu hrane pa je izbor na Pop-ovu preporuku pao na restoran Malo Korzo. Imaćemo svoj deo gde ćemo biti odvojeni od ostalih gostiju, nema muzike da možemo lepo da se ispričamo, predloženi meni je korektan (mešano meso sa roštilja, pomfrit, turšija salata, pogača - za nekih 650-700 din po glavi) Ako neko želi čorbicu, dezert - može da poruči, piće će se plaćati po stolovima. Stolovi su za 6 osoba i jedan za 10 osoba. Lep ambijent, lokacija koja se lako nalazi... Skup bi bio oko 19h a restoran radi do 23h KG ekipi je 30-tak km dalje nego Babina Reka ali se brže stigne a brat cobe s' mercedes časkom stigne na svaki kraj planete Evo i koja fotka restorana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4720 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ajmo sa spiskom da vidimo dal' mož' da prebacimo cifru od 50 ljudi (lane nas je bilo 40) 01. alexanto i Biki 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto i Biki 02. Alexa i Ivana 03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto i Biki 02. Alexa i Ivana 03. panta_kg i mozda Comi 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 12, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto i Biki 02. Alexa i Ivana 03. panta_kg i mozda Comi 04. Laki i Meli 05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto i Biki 02. Alexa i Ivana 03. panta_kg i mozda Comi 04. Laki i Meli 05. Fanky 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 12, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i Biki 02. Alexa i Ivana 03. panta_kg i mozda Comi 04. Laki i Meli 05. Fanky 06. Румба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 12, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i Biki 02. Alexa i Ivana 03. panta_kg i mozda Comi 04. Laki i Meli 05. Fanky 06. Румба 07. BigRider и жена му Соња Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 889 Napisano Januar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2069 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan И ове године ћу морати да пропустим ово дружење,старијем клинцу ми рођендан,а после радим.Да није рођендана, дошао би сигурно да вас видим све. У сваком случају леп провод желим свима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 12, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan 08. Team Karlovići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...