alexanto 4711 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Red je da nastavimo tradiciju pa biH trebali da se dogovorimo za datum i mesto 2. Zimskog druženja MSC-a. Prošle godine smo se super proveli u Karađorđevom vajatu, bilo nas je 22-oje a sada treba ponoviti dobar provod uz ako je moguće, kojeg drugara (i drugaricu) više nego lani. Predlažem sledeće datume: 11. ili 12. januar tj 18. ili 19. januar. 13. januar je Srpska NG a 20. je Sveti Jovan pa je zgodno te datume izbeći zbog privatnih obaveza svakoga od nas. Naš predobri Djuxy je onomad predložio neki restoran kod Ostružnice pa bih ga zamolio da se izjasni tim povodom. U prevodu, onaj ko bude imao neke predloge, trebalo bi da preuzme ulogu domaćina tj da kontaktira restoran koji predlaže, da dogovori smeštaj za 20, 25. 30 ljudi i da proveri da cene nisu nabudžene dakle da budu redovne... Evo par fotki od lani Zamolio bih da budemo efikasni oko dogovaranja jer ide Božić i dani prolete za čas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i jedva cekam da se okupimo opet.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E to sam cek'o... ja imam jednu ideju ali neka se pavo drugi izjasne pa ce da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pricaj bigi,da vidimo predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ne vidim potrebu da se okupimo sada kada nema voznje :-)) a samo bih zamolio organizatore da lokacija kafane bude fer prema svim ucesnicima Djuri bi verovatno najbolje bilo da idemo na SIS cevap na nbg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan ja samo imam predlog da neko ide sa popovicima da ne bi pop ljuljao jos jedan krevetac. :moto3: i moj predlog je vikend 11-12 ovog meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim razvoj situacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Cobe kralju ...Šiš...vrh... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15795 Napisano Januar 3, 2013 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zasta god se dogovorimo ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zasta god se dogovorimo ja sam za samo recite kada ,a obezbedim zimske gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan samo recite kada ,a obezbedim zimske gume. Ne brini Panto imam ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Aj prvo da se usaglasimo oko mesta tj. u kom gradu ćemo se okupiti ? Meni je uvek glupo zbog nas Beograđana jer smo u sredini i uvek pređemo najmanje km...Dajte neke predloge drugari...Ja sam za svaku varijantu raspoložen ! Sent from Tadžikistan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ima odlicnih kafanu u mom kraju ali ja ne verujem da vi umete da stignete do mene bez navigacije mozemo da ponovimo druzenje u Karađorđevom vajatu ako je ostalim ucesncima OK ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4711 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde god se dogovorimo - meni odgovara. Treba samo videti da li u Vajatu može da se smesti više od prošlogodišnjeg broja ljudi a da ne budemo podeljeni. Prošle godine je bilo knap. Ko preuzima ulogu domaćina? Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i zena mu Sonja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15795 Napisano Januar 4, 2013 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu da ponudim kao provereno dobro je restoran Trpeza klopa je odlicna, cene nisu napucane, porcije obilne...s'moje strane sve pohvale za ovaj restoran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i zena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i zena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i zena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15795 Napisano Januar 4, 2013 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da probamo ovako: subota, 12. januar, Karađorđev vajat, u 18:00h 01. alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i zena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene blam što sam solo... 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene blam što sam solo... 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura Djurasine opusti se mi cemo zajedno pod ruku, ako se organizujem za subotu... Pederikosi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09.Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu :) 10. Đura i ja izdajemo singl :) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 01. Alexanto i devojčica 02. Šipi i devojčica 03. BigRider i žena mu Sonja 04. AlexaBGD i devojčica 05. Panta_kg i Skvo 06. NeCi i GaGa 07. Satelis i Maki + bebac 08. Đura 09.Culle(Kule) naći ću neku,makar crnu ciganku,nekupanu :) 10. Laki_90....takodje SINGLE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...