Miki_954 78 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nabavim Carbon reeds? Ili zna gde mogu da nabavim materijal materijal od kojeg se pravi ovaj deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da nikako ne pokusavas sam da napravis flater ventil...pogotovu ne od karbona.... Ja sam moj narucio sa http://www.pjme.co.uk/acatalog/Performance_Parts_.html Vforce3...kod nas stvarno ne znam gde bi mogao da nadjes a pogotovu da ih imaju na lageru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas stare, da uporedim da li su istih dimenzija, posto na ovom sajtu nemaju za moju Hondu, a ako su iste da narucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 2, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobijas skoro nista sa standardnim karb. Imam ja standardne plasticne (ustvari komp. usis) od Aprilije, ako ti zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobijas skoro nista sa standardnim karb. Imam ja standardne plasticne (ustvari komp. usis) od Aprilije, ako ti zatreba... Posto na sajtu koji mi je dao nema NSR hteo bi da vidim da li su isti na Cagivi i Hondi pa bi onda narucio Cagivine....... A ostalo mi jos to da nabavim i onda sam sredio motor skroz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Decembar 5, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne dobijas skoro nista sa standardnim karb. Imam ja standardne plasticne (ustvari komp. usis) od Aprilije, ako ti zatreba... Posto na sajtu koji mi je dao nema NSR hteo bi da vidim da li su isti na Cagivi i Hondi pa bi onda narucio Cagivine....... A ostalo mi jos to da nabavim i onda sam sredio motor skroz! ja sam imao carbon reeds na mom nsru na standardnom karburatoru 28mm i nista nisam primetio, tako da je covek u pravu. Treba ti veci karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 5, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam vece dizne, nabavio kracu iglicu, preradio filter za vazduh na odgovarajuci nacin, nabavio Arrow, RC TV78, CDI je preradjen... mislim da mi je ostao samo taj ventil na usisu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pasuje ti od aprilie rs 125 to ti je rotax 122 ili 123 mozes da nadjes na ebay ima koliko hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 10, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci RS125 ima isti ventil na usisu kao i NSR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da da isti pogledaj na motoru da li ti pise rotax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A gde bi to trebalo da pise, kad sam skidao motor nisam nigde primetio da pise Rotax samo ima na deklu utisnuto Honda... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas li iznad auspuha ventil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na RC onda imam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na RC onda imam.... rs50, ako si mislio na taj, NIJE ISTI kao kod Aprilije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 12, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno da nisu iste masine na Apriliji i Hondi! Jel neko zna za coveka u Pozarevcu, bavi se 2-T motorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije isti u pravu ste za motor ja mogu da ti slikam moje od aprilije 125 imam skinuto pa ti uporedi sa slike....slikacu ti iz vise uglova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 13, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan E aj daj mi neke mere uz sliku ako je to, to onda mi nije problem da narucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Decembar 13, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad cu da slikam pa vidi jel to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...