Makana954 0 Napisano Januar 2, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima,treba mi savet. Visok sam 1,74m imam 17 godina pa ne verujem da cu nesto rasti jos.Pa se pitam da li je problem sa ovom visinom voziti R-ove (cbr,r6,r1....).Posto sam veci ljubitelj takvih motora nego Enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jeste problem, jer imas 17god i nemas polozeno. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3641 Napisano Januar 2, 2013 Malinar u pokusaju, 1719 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, dobronamerno, jedini cbr koji ti preporučujem ti je 125. Pošto nisi striktno naglasio kada planiraš da voziš, možda pitaš da li ćeš moći da voziš za, lupam 5-6, 10 godina, odgovor je da ćeš moći. Imaš niske motore, a u krajnjem slučaju, malo se protegni . Stiči ti postepeno iskustvo, a za visinu ne brini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3641 Napisano Januar 2, 2013 Malinar u pokusaju, 1719 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste problem, jer imas 17god i nemas polozeno. @Aleksandar Mislim da nisi shvatio "imam 17 godina pa ne verujem da cu nesto rasti jos". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 3, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kada dodje vreme sa tom visinom moci ces da biras motor a od tvoje spretnosti i savladane tehnike zavisice mnogo toga. Ako pogledas jednom trku moto GP bice ti sve jasno. Jedan od najboljih vozaca danasnjice Dani Pedrosa visok je 158 cm i okolo 50 kg, svi ostali su negde do tvoje visine tako da nemoj da brines. Ako nista drugo mozes da budes trkac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Verujm mi da je to bolja visin za motor od npr mene 199cm 100kg. Ja na 90% motora izgledam kao cirkuska mecka na bajsu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makana954 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne planiram sada da vozim,nego kao sto je "milomir22" napisao za nekih 5-6 godina. Hvala puno svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne sad? Pa najbolje vozi skuter jos 5-6 godina i onda sedi na hiljadarku. Sad ti je pravo vreme da pocnes sa jacim motorima neka cvaja od 125 ili 250ccm i onda svake godine sve jace. Zajebi te price klinac si itd, ti klinci od 17 godina po svetu uzimaju prva mesta na trkama, samo pamet u glavu i peglaj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3641 Napisano Januar 3, 2013 Malinar u pokusaju, 1719 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne sad? Pa najbolje vozi skuter jos 5-6 godina i onda sedi na hiljadarku. Sad ti je pravo vreme da pocnes sa jacim motorima neka cvaja od 125 ili 250ccm i onda svake godine sve jace. Zajebi te price klinac si itd, ti klinci od 17 godina po svetu uzimaju prva mesta na trkama, samo pamet u glavu i peglaj Nisi propratio ili nisi shvatio poentu teme. A cvaja max 125, od 250 samo neki mirniji 4T motorić, mada se danas drugačije polaže za A. Ne znam ni da li smeš po zakonu da voziš 250-icu. U moje vreme do 18 samo 50 ccm, ali sam već sa 18 smeo i hayabusu da teram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Januar 3, 2013 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I pozdrav i dobrodosao... ...u predstavljanje clanova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makana954 0 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne sad? Pa najbolje vozi skuter jos 5-6 godina i onda sedi na hiljadarku. Sad ti je pravo vreme da pocnes sa jacim motorima neka cvaja od 125 ili 250ccm i onda svake godine sve jace. Zajebi te price klinac si itd, ti klinci od 17 godina po svetu uzimaju prva mesta na trkama, samo pamet u glavu i peglaj Slazem se sa tobom potpuno, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 3, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam istu visinu kao ti 174 i bez problema vozim pegaso 650 , a osim toga ubeđen sam da ćeš se ti izvuuući još koji cm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na forum, i kao sto si cuo od iskusnijih bajkera savet je da ne pocinjes za ozbiljnim motorima. Uzmi Hyosung 250 ili tako nesto pa jasi i jasi dok ne nagruvas iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne sad? Pa najbolje vozi skuter jos 5-6 godina i onda sedi na hiljadarku. Sad ti je pravo vreme da pocnes sa jacim motorima neka cvaja od 125 ili 250ccm i onda svake godine sve jace. Zajebi te price klinac si itd, ti klinci od 17 godina po svetu uzimaju prva mesta na trkama, samo pamet u glavu i peglaj Nisi propratio ili nisi shvatio poentu teme. A cvaja max 125, od 250 samo neki mirniji 4T motorić, mada se danas drugačije polaže za A. Ne znam ni da li smeš po zakonu da voziš 250-icu. U moje vreme do 18 samo 50 ccm, ali sam već sa 18 smeo i hayabusu da teram ne znam u koje si ti vreme polagao ali u moje vreme se sa 14 polagao psp i mogao si do 50ccm, sa 16godina se polagalo za A ali si do 18godine mogao da vozis samo do 125ccm, sa 18 godina se ta zabrana ponistava i teras sta hoces, e sad meni su kad sam sa 16 godina polozio za A zaboravili u napomenu da upisu tu zabranu preko 125 pa sam odmah vozio sta sam stigao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makana954 0 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne sad? Pa najbolje vozi skuter jos 5-6 godina i onda sedi na hiljadarku. Sad ti je pravo vreme da pocnes sa jacim motorima neka cvaja od 125 ili 250ccm i onda svake godine sve jace. Zajebi te price klinac si itd, ti klinci od 17 godina po svetu uzimaju prva mesta na trkama, samo pamet u glavu i peglaj Nisi propratio ili nisi shvatio poentu teme. A cvaja max 125, od 250 samo neki mirniji 4T motorić, mada se danas drugačije polaže za A. Ne znam ni da li smeš po zakonu da voziš 250-icu. U moje vreme do 18 samo 50 ccm, ali sam već sa 18 smeo i hayabusu da teram ne znam u koje si ti vreme polagao ali u moje vreme se sa 14 polagao psp i mogao si do 50ccm, sa 16godina se polagalo za A ali si do 18godine mogao da vozis samo do 125ccm, sa 18 godina se ta zabrana ponistava i teras sta hoces, e sad meni su kad sam sa 16 godina polozio za A zaboravili u napomenu da upisu tu zabranu preko 125 pa sam odmah vozio sta sam stigao Nisam polagao,cekam da napunim 18 pa cu za A2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...