zvenjak 2 Napisano Januar 2, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bikerima i koji se tako osjećaju! Bila je to 1976. godina kada sam položio A kategoriju. 1978. zbog studiranja prodao motor, stara dobra i nikada prežaljena CZ 175cm3. 2011. godine kupio skuter Piaggio xEvo 400ie, polovan 2008. U 2011. odDvoKotačio skoro 20,000 kilometara. Uživam u vožnji kao i onaj dječarac s dvadeset godina kada je prodao motor. Kaže žena, familija i poznanici da je ovo kriza srednjih godina ;-). Živim u Novom Zagrebu, radim kao državni službenik. Ove 2012. kupio motor, Honda CBF 600S, prevezao 20,000 kilometara. Nadimak koji ću korisiti na forumu je Zvenjak. Odakle ovo potječe. Porijeklom sam iz Slavonije, okolica Našica. Selo iz kojega dolazim, u pretprošlom stoljeću, točnije kraj 19. i početak 20., nastanili su uglavnom slovaci. U to vrijeme crkveni zvonik označavao je zvonjavom točno podne. Doseljenici su za zvonjavu kazali "zvenji" i tako smo postali Zvenjaci. Mlađi naraštaji teško da za ovo znaju. Može i pitanje našičanima i okolici znaju li koje to mjesto. Plaćam 'ćavape' i pivu tko zna ili prvi pogodi. Želim svima ugodnu i sigurnu vožnju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 2, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Januar 2, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Ma slobodno izvol'te nemojte se izuvati! Nadam se da ce i kod vas tako biti da je najvaznije da si covek a jos ako si zaljubljenik u motore, kao svi mi ovde, nama je ono ostalo nevazno cak bi se moglo reci vrlo zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Baš zanimljiva pričica, a taj deo Slavonije je prelep. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ti nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8145 Napisano Januar 7, 2013 Drug član, 378 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao ti nama, kao i svi dobronamerni ljudi ma odakle da su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvenjak 2 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodošlici! u jesen planiramo put do rumunjske pa se možemo negdje vidjeti i popiti piće dobrodošlice. na zadnjem skupu maksiskuteraša na rabu bilo je priče da će 'lale', novosađani, priremiti idući susret krajem 5 mjeseca u novom sadu, pa se možda i tamo vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4651 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije krajem 6. meseca i tačnije u Žablju kraj NS... Dobrodošao na ove stranice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvenjak 2 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije krajem 6. meseca i tačnije u Žablju kraj NS... Dobrodošao na ove stranice! Imam samo ovu sliku s Raba, Možeš li se pronaći? Koliko me pamćenje služi ti si bio sa suvozačicom? Bio je još jedan tvoj kolega na skuteru, biurgmanu. Išli smo skupa s Raba do autoputa. Beli i ja smo nastavli starom cestom. Star sam čovjek pa zaboravljam. Žabalj je ipak blizu N.Sada a umjesto 5 je 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4651 Napisano Januar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žabalj jeste blizu NS - nekih 25 km a MAXI susret je 22. i 23. 06. Evo mene i kolege moga... a suvozačica je fotografisala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 10, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Zvenja Lepo si se predstavio, nema šta Samo da znaš, Žabalj je blizu Temerina a Temerin je blizu Novog Sada. Nemoj da te žabaljski Bačvani prevare. Vole oni da prave šegu A kad budeš na ovu stranu (Beograd nije blizu Žablja ) svrati da se okrepiš p.s. Ledenik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvenjak 2 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Ledenik? Nije, ali za pokušaj piva ili 'čavapi' , ne može oboje Nadam se ove godine put Rumunjske, pa preporučam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 11, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ako dođeš ovamo može samo i ćevapi i pivo ali kod nas se gost ne vata za novčanik Ledenik je zapravo jedino "slovačko" mesto u HR za koje znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvenjak 2 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Yamaha Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan U okolici Našica ima nekoliko naselja koje i danas nastanjuju uglavnom Slovaci: Jelisavac, Markovac, Potnjani i spomenuti Ledenik. Neka mi oproste jesam li koga zaboravio. Ovo je tema motori!!! Uspio sam kompletirati opremu. Prvo kupio jaknu, pa škrtac kupio hlače koje nisu u kompletu i sada kupio druge koje su u kompletu. Imam problema s kupnjom rukavica. Prsti su mi dobrano "lopovski" što će kasti dugi. Kupim rukavice i sve mi kratke s prstima. Poslije ovakvog već malo podugog divana zaista smo zaslužili pivo i ćevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...