laca 10 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da mi neko preporuci dobrog majstora za izradu prohromskog rolbara za Hondu 750 Ace.Dobro bi bilo da je iz N.Sada.Imam savijene cevi.Do sad su mi neki obecavali od danas do sutra pa nikada.Treba mi covek koji zna taj posao i koji mi nece reci dodji za mesec dana i onda na kraju od toga nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dosta jeftino kupio nov u kapinom katalogu i bio je jeftiniji nego da sam kupovao placao majstora i posle to plastificirao, pogledaj kolko je ya tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji ali ja zelim Lindby rolbar koji nema kod nas da se kupi nego samo u Americi.Zato i trazim majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...