dorel.t3 10 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jaknu (za drugara,vozi -cbr900rr)do 100e. Velicina xxl ili 56. boja crno , sivo tamno manje bitno- kratka...itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam koznu crno-siva, kratka ali je broj XL, ja sam 187 i 90 kg meni je taman, stigla nova krajem avgusta iz nemacku nosena najvise 15 puta na kratke relacije kao nova, cena 70 eura fiksno. Marka Xteeh, ako treba slike tu sam, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ima svasta nesto ako ti mladenovac nije daleko provozaj se pa da probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...