ktm600 222 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan rijec je o apriliji pesao 600,masina indeticna kao u winda tuarega 600 ,ujutru kada ga palim hladnog,povucem cok i od prve upali na alnaser,ali se zatim poslije 3-4 sekunde ugasi,ponovo ga upalim ,isto se desi ,tek od treci puta ostane raditi.Kada je vruc nema problema,pali i na alnaser i na kurblu bez problema. inace interesuju me jos iskustva u vezi ovog motora,pa molim vlasnike doticnih motocikala da mi malo pojasne o ovom motoru.iskustva,servise i ostalo. unaprijed zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 13, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Takvih modela ima malo , ja ipak mislim da je problem u karburatoru .Savet-poseti servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa raznim položajima čoka, ja kod mene nikad ne povučem do kraja, dovoljno je i pola da sastavi. A može biti i da je ler dizna prljava, mala intervencija koja ipak zahteva majstora. Kada je menjana svećica, ume i ona da pravi probleme, pogotovo ako je masna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 14, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A mozda chok ne zatvara kako treba,idi kod nekog majstora da pogleda to,mislim da je neka sitnica u pitanju,malo stelovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...