feelgod 227 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bi da kupim nazubljene fuzastere za enduro motor . Ako neko ima 4 komada ili ako se desi da od dvojice kupim dva para bilo bi totalno u redu. Nudite pa sta se desi desi se, hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 25, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nije to tek tako, nisu u pitanju univerzalne veličine (mislim na širinu kod osovine) ni uglovi pod kojim stoje nosači fuzastera. Da li si možda razmišljao da napraviš po dimenzijama/uglovima onih koje sada imaš? Nije to neka nauka niti enormna cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam par novih od KTM LC 8 sa gumama koje se skidaju,cena 30 e!065/6127000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar sa guzzia ntx 750. prednji nazubljeni sa gumom u sredini,(20 eur)zdnji su klasični.ako si zainteresovan pošaljem slike. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba za neku preradu noaci ce da se vare ako nisu kako valja. Moj mail je fmatisorovic@gmail.com pa ako nije problem da mi sibnete slike na mail pa ce da se dogovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potraga zavrsena nasao sam sta mi je bilo otrebano. Hvala na paznji!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku sliku da vidimo sta si nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...