miinja 1569 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan plastičnu cisternu od tone-kupio bi dva tri kom ako neko ima nek se javi ili ako neko zna gde ima ili ako neko zna nekog ko zna nekog gde ima opet neka se javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan jel samo plasticnu hoces? imam ja metalnu oko 1T stane u njoj koliko sam upucen,one kao kutija cigare oblika i to moram videti da li cale hoce da proda..javljam sutra ako te zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po oglasima. Ja sam skoro uzeo dve u batajnici. Kostale su 100e po komadu. E sad, mozda ce biti na prodaju ako ne budem nasao gorivo opet. U njima je evro dizel. Ne znam za sta ti trebaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan to je skupo trebaju mi za vodu za zalivanje ima da se nadje od 50 do 6o eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam uspeo da nadjem ispod ove cene. Tj nasao sam kod par njih, ali su imali po jednu, a ovaj je imao dve. Plus kod ovog jednog nije drzala lepo slavina, sto za gorivo nije dobro bas )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan NIsam ni ja mogo da nadjem ospod 100 evra a kupio sam 4 komada . Koristim ih za vodu u vikendici . Ali ovo je BJB fdorum mozda se nadje i za 20 evra po komadu . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan minja ako nadjes vise komada za 50,60 evra javi. Pa da uzmem jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Decembar 25, 2012 Enduraš, 6395 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cisterne za vodu, mislim da su od 1000 lit ima da se kupe u firmi "Bahus" u Paracinu. U njima dobijaju baze za sokove, pa im ostaju prazne koje prodaju za po 50e. Plasticne su, kockaste sa metalnim kavezom oko njih, imaju i slavinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan To je to o cemu i mi pricamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Imate te cisterne i u Koceljevi u fabrici sokova Rauch, ja sam ih prosle godine uzeo dve po 50 eura. Potrebno ih je pozvati i rezervisati koliko komada vam treba. Inace su plasticne cisterne u aluminijumskom kavezu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan to su te koje traze svi gore...plasticne+aluminijumski(ili metalni)kavez.. ae da ispravim moj post gore bila je greska :moja cisterna je od 3Tone i pitah caleta rece 200e..pa ako nekog zanima nek se javi pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Cisterne za vodu, mislim da su od 1000 lit ima da se kupe u firmi "Bahus" u Paracinu. U njima dobijaju baze za sokove, pa im ostaju prazne koje prodaju za po 50e. Plasticne su, kockaste sa metalnim kavezom oko njih, imaju i slavinu. daj neki tel da ih nazovem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Decembar 26, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po oglasima. Ja sam skoro uzeo dve u batajnici. Kostale su 100e po komadu. E sad, mozda ce biti na prodaju ako ne budem nasao gorivo opet. U njima je evro dizel. Ne znam za sta ti trebaju? Mene zanima evro dizel oko 2000 litara mesecno a za cisterne cu lako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Decembar 27, 2012 Enduraš, 6395 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cisterne za vodu, mislim da su od 1000 lit ima da se kupe u firmi "Bahus" u Paracinu. U njima dobijaju baze za sokove, pa im ostaju prazne koje prodaju za po 50e. Plasticne su, kockaste sa metalnim kavezom oko njih, imaju i slavinu. daj neki tel da ih nazovem Tel 00381 35 561 049 Fax 00381 35 561 049 Email office@naeks.co.rs Web www.naeks.co.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po oglasima. Ja sam skoro uzeo dve u batajnici. Kostale su 100e po komadu. E sad, mozda ce biti na prodaju ako ne budem nasao gorivo opet. U njima je evro dizel. Ne znam za sta ti trebaju? Mene zanima evro dizel oko 2000 litara mesecno a za cisterne cu lako I ja bi ako je cena povoljnija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Decembar 27, 2012 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj mog kuma sa foruma MIRNO 600 pravi sve vrste kaca i buradi od 50l pa do 4.5. tona 063/8674045 Mirko okolina Panceva http://www.metalac2.rs/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=99〈=sr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan @Semza i Zeka Kako sada stvari stoje goriva nece biti, bar neko vreme. A i dok je bilo nije bilo viska, jedva sam za sebe odvajao kolicinu. Svuda je nestasica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14518 Napisano Decembar 27, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bice na prolece 20% ispod cene na pumpama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Decembar 27, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da goriva sve manje ima a i ove kamiondjije sa TR tablicama poceli da palamude i nabivaju cenu. No da ne idemo u Off vise.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja cisternu od 2 tone metalnu, bio dizel u njoj. Ako je neko zainteresovan nek se javi na privatnu poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Decembar 27, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Lenji a bezolovni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14518 Napisano Decembar 27, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan na zalost ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan plastičnu cisternu od tone-kupio bi dva tri kom ako neko ima nek se javi ili ako neko zna gde ima ili ako neko zna nekog ko zna nekog gde ima opet neka se javi e druze,a kako ces ti podici cisternu od tone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan plastičnu cisternu od tone-kupio bi dva tri kom ako neko ima nek se javi ili ako neko zna gde ima ili ako neko zna nekog ko zna nekog gde ima opet neka se javi e druze,a kako ces ti podici cisternu od tone? pa jes o tome nisam razmišljao još ništa uradio nisam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan plastičnu cisternu od tone-kupio bi dva tri kom ako neko ima nek se javi ili ako neko zna gde ima ili ako neko zna nekog ko zna nekog gde ima opet neka se javi e druze,a kako ces ti podici cisternu od tone? pa jes o tome nisam razmišljao još ništa uradio nisam salim se,ako cujem sta javljam oma... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...