muljaz 1967 Napisano Decembar 27, 2012 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dve - tri hiljade evra za zajebanciju. Nemam ni za ozbiljnije stvari Salu na stranu, ovo je odlicna stvar za ucenje. Glupo je kupiti neki skup RC i skrcati ga pri prvom sletanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma nece on da se sjebe mozda elise ali su one lako zamenljive a ovaj optocopter je skup dosta . inace na ovom cudu se lako nauci 20ak minuta i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Optocopter (nisam ni znao da se tako zove) je opasno dobra sprava. Kad sam je video na aeromitingu u batajnici nisam mogao da verujem da toliko dobro leti. Ali je i bezobrazno skupa. To je za zajebanciju totalni promasaj. Profesionalna sprava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Decembar 27, 2012 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan napravice to kinezi da kosta 50 evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan mogu da vam nabavim ove klasicne sa 4 elise da izvodite akrobacije pritiskom na dugme ali to zadovolstvo velicine dlana kosta min 50 eura.....! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da nosi go pro, jer je previse teska i skroz bi mu poremetila centar gravitacije. Ovaj helikoptercic je za zajebanciju a toliko mu traju i baterije, taman kad te smori one se isprazne i opet se uzelis dok se napune. Jebiga ne mozes za par hiljada da radis sve, nisu oni oktokopteri bez razloga toliko skupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 27, 2012 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan brate za 100 evra i nagore jos par stotina i dalje imas helije na baterije... jedino sto mozda imas vise baterija pa menjas, inace najbolji su na nitro gorivo ali ko je lud toliko pare na to da baci kad vec ima solidan motor za te pare . ovaj moj zavisi koliko je velika mislim da moze ako se izvuce njegova iz lezista cim je kljuceve mogo da podigne http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=QmWD76jwjbQ ovo bi i ja hteo ali nema menjam ovo moje cudo za 10 ov akvih hahaha Promenio Decembar 27, 2012 član Dzony93 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 RC helikoptera i do pre dva meseca su radili. Ako mi nadjes jedan sa kamerom (ovi sto mozes iphonom) dajem ti oba za njega jbg pravimo poso u Srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ja ga placam kesom ne mi odgovara zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je za kameru sigurniji Optocopter : A može i da potegne dobru težinu : e na ovom bi mogao i "gospodju sa posmatranja"da poveze pa da je voajerise polako u svojoj sobi ... :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 30, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ovaj zadnji koriste i televizije vidjao sam par puta u nekim emisijama njegovu senku a i u nekim klipovima na yt sto ste ovde kacili ranije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju kod nas momci ovaj optokopter. Poceli su neki projekat snimanja auto emisije, ali ne znam da li je zazivelo na kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 30, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Video sam to kada sam bio u Vrscu na drift,i do jaja je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ajde cena 4500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 RC helikoptera i do pre dva meseca su radili. Ako mi nadjes jedan sa kamerom (ovi sto mozes iphonom) dajem ti oba za njega jbg pravimo poso u Srbiji Gledaj ti tamo dubak da nabavljas a ne jos jedan helikopter! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan optokopter ili tako neshto videh na exitu, stavili kameru i snimali sa visine. ozbiljna sprava a ja imam onu kinesku verziju rc helija, i odlichan je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Januar 4, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nemas neku vecu sliku ovog optokoptera, treba mi za bilbord Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 4, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Imaju kod nas momci ovaj optokopter. Poceli su neki projekat snimanja auto emisije, ali ne znam da li je zazivelo na kraju Ako su ovi momci, onda je za zivelo a bogami i oni zive od toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da nemas neku vecu sliku ovog optokoptera, treba mi za bilbord jbg nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ovim cudom se snima svetski reli sampionat pa i neki delovi Pariz- dakar trke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi odoste mnogo offtopic :SSS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju kod nas momci ovaj optokopter. Poceli su neki projekat snimanja auto emisije, ali ne znam da li je zazivelo na kraju Ako su ovi momci, onda je za zivelo a bogami i oni zive od toga Mislim da jesu. Ali mislo sam na ovu emisiju... Nisam siguran da li se tako zovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kamere uvek na svaku igracku ili sta vec moze ovo da se namontira, micro cam HD 720p @30fps, upravo sam joj upgrejdovao lens da bude dovoljno wide, jos par sitnica i spremna je za montazu na bilo sta (motor, kacigu...) ima svoju batt puni se preko USB - 5V, i prima micro SD obavezno Class 10. Snimak je odlican preko dana, kacenje je lako izvesti preko "chicak trake".. Ps. moze da sluzi i kao webCam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ova kamera ima slicnu rezoluciju + joj se podesava ugao kamere samo jos nisam provalio kako ajde ljudi jos malo pa nestalo treba lova za motor nov svaki dinar bitan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Januar 10, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kamere uvek na svaku igracku ili sta vec moze ovo da se namontira, micro cam HD 720p @30fps, upravo sam joj upgrejdovao lens da bude dovoljno wide, jos par sitnica i spremna je za montazu na bilo sta (motor, kacigu...) ima svoju batt puni se preko USB - 5V, i prima micro SD obavezno Class 10. Snimak je odlican preko dana, kacenje je lako izvesti preko "chicak trake".. Ps. moze da sluzi i kao webCam.. koliko kosta doticna spravica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...