Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 23, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Tek sto sam ga dobio jutros ali sam pogresio velicinu. Sto je samo sastavljen i rastavljen. Mala soba pa sam prinudjen da ga prodam. Cena kao sa madjarskog IKEA sajta, zbog moje greske snosim troskove dostave iz IKEE koji su inace 30% na cenu. Link: http://m.ikea.com/hu/hu/catalog/products/art/10065958/ PP ili ovde Za BG dostavljam, a saljem i AKS ali kupac snosi troskove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Decembar 23, 2012 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan To je 41e Tekst koji želiš ako ovo dobro racuna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Boja? Bela visok sjaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 23, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bela boja sjajna.. to je inace standardna IKEA boja. Sto se tice konverzije, hvala na linku ali je u praksi malo drugacije... pored provizije koji svaki menjac naplacuje zavisi i gde se menja... meni su racunali 275 za 1e.. pa to izadje 43.6 e... 43e ili u dinarima nek bude 4900 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 23, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije stola? edit: Sad videh. Promenio Decembar 23, 2012 član spredrag Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti sto (crni), i odličan je!!! Preporučujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 23, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato @Aleksandar... hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...