Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se Honda dosetila i ponudila nesto za bajkere s plicim dzepom ali i manjom kubikazom,jednostavnijim layout-om u duhu nekog proslog vremena (koncepciski mislim..) dva tocka,agregat,rezervoar i sediste... Ne moz' jednostavnije Sta Vi kazete ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan e da... Agregat u pitanju je Hondin paralelni twin sa 8 ventila,dve bregaste u glavi motora (DOHC) 471 ccm ,vodeno hladjen ,snage 35 KW / 48 KS (pri 8 500 o/min i 43 Nm) sve u svemu fina mahinica i jos Honda Na istoj osnovi postoje i modeli sa oznakom "X" i "R" u sufiksu i predstavljaju, prvi enduro a drugi sportsku varijantu....trkalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 21, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja kolko znam cb500 postoji u ponudi duze vreme... ovo je samo nova linija koliko vidim, doduse ne znam dal je i nova cena Svakako simpaticno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ,postojala je do 2003 CB500E,potpuni naked s okruglim farom i CB500S sa polu-oklopom a evo sad posle tacno 10 god se vratila izmnjena na sajmu u Milanu EICMA ...a s obzirom da njen veci brat NC700S u Hondinom zastupnistvu kad nas kosta 5490 e,mislim da ce cena ove 500ke biti vise nego konkurentna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj CB500Xmi je bas zapao za oko, gledao sam dimenzije, nesto mi je mali ceo? Cene po sajtovima pominju $5000-$6000 za verziju sa ABSom. Jul 2013 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja bi rekao da su malo manji...sva tri modela su entry-level,ne mozemo bas ocekivati cuda Dok su recimo NC700 modeli sasvim fino veliki. Probao sam NC700x na NAVAK stazi u Subotistu kad su bili "Honda adrenalin dani" i mogu reci da je ok motor,onako velicinski - ima ga ...mada sam ja skroz prosecan po gabaritima : 181cm i 90tak kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Objavljene su i cene za italijansko trziste: F-5800, X-6400, R-6600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 21, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ,postojala je do 2003 CB500E,potpuni naked s okruglim farom i CB500S sa polu-oklopom a evo sad posle tacno 10 god se vratila izmnjena na sajmu u Milanu EICMA ...a s obzirom da njen veci brat NC700S u Hondinom zastupnistvu kad nas kosta 5490 e,mislim da ce cena ove 500ke biti vise nego konkurentna E, pa nije bas tako kao sto tvrdis. Nista od tih "10 godina" . Zaboravio si direktnog naslednika CB 500, a to je CBF 500 - proizvodnja 2004-2007. Na trzistu se pojavio sa vecim CBF 600 (S) Promenio Decembar 21, 2012 član unas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem,CBF sam zaboravio... Ali i on se nije prodavao posle 2005/06... zar ne ? Barem kod nas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem,CBF sam zaboravio... Ali i on se nije prodavao posle 2005/06... zar ne ? Barem kod nas ? Nisam siguran, tada je Honde uvozio "Centar S". Mislim da CBF 500 nisu ni uvozili. Secam se da sam se tih godina na sajmu automobila i motocikala na njihovom standu raspitivao za taj model, bas zato sto ga nisu imali u ponudi, a meni je taj koncept bio interesantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Objavljene su i cene za italijansko trziste: F-5800, X-6400, R-6600 pa sve skuplje od NC700, osim registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem,CBF sam zaboravio... Ali i on se nije prodavao posle 2005/06... zar ne ? Barem kod nas ? Nisam siguran, tada je Honde uvozio "Centar S". Mislim da CBF 500 nisu ni uvozili. Secam se da sam se tih godina na sajmu automobila i motocikala na njihovom standu raspitivao za taj model, bas zato sto ga nisu imali u ponudi, a meni je taj koncept bio interesantan. Honda u srcu ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste prelep, vrlo rado bi je djirao, ali ovaj jedan disk napred mi toliko bode oci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se Honda dosetila i ponudila nesto za bajkere s plicim dzepom ali i manjom kubikazom,jednostavnijim layout-om u duhu nekog proslog vremena (koncepciski mislim..) dva tocka,agregat,rezervoar i sediste... Ne moz' jednostavnije Sta Vi kazete ? lepa masina,sasvim fino izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Decembar 21, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Lep moped, a koliko razvija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan [Honda u srcu ...? Posto sam porastao, sada sacujem ovu malo vecu (CB 1100) - kao stara, al`ganc nova Izvinjavam se na off-u, ali je ipak i ovo "CB" ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 22, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan [quote Izvinjavam se na off-u, ali je ipak i ovo "CB" ! Mislim da cu ti oprostiti kolega,CB ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Decembar 22, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Sta Vi kazete ? Nije los mada, to je stvar ukusa, ja i dalje vise preferiram naked model sa okruglim farom, kao npr onaj sto je kolega Unas okacio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13110 Napisano Decembar 22, 2012 Ne silazi, 7453 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam za okrugli far, po meni to je definicija pravog nakeda. Inace, bitno je da ovaj motocikl bude pouzdan i jeftin za odrzavanje, mada sumnjam da ce biti bolja od CB500 iz 90ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Decembar 22, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @unas...pripremi 11000 (po meni neverovatno preteranih, ali isto toliko istinitih) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 22, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan @unas...pripremi 11000 (po meni neverovatno preteranih, ali isto toliko istinitih) Nazalost. Al´treba uzeti u obzir da je "Heavy Metal" skuplji od plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan ...Slazem se za okrugli far POTPUNO ,danasnji najkedi u stvari mnogo vise lice na Street Fight verzije nekadasnjih nejekeda. Po meni bar - na zalost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan ...danasnji najkedi u stvari mnogo vise lice na Street Fight verzije nekadasnjih nejekeda. Po meni bar - na zalost Ako mislis npr. na ovako nesto, onda se i ja u potpunosti slazem: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan lepa je nova 500 ka za nas penzose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan ...danasnji najkedi u stvari mnogo vise lice na Street Fight verzije nekadasnjih nejekeda. Po meni bar - na zalost Ako mislis npr. na ovako nesto, onda se i ja u potpunosti slazem: Da,upravo na to mislim ! What's up with that ? Neka nam pozivi B-King,MT-01,V-Max i Bandit...mada su i oni pceli da šilje pogled,da ne kazem farove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...