igor-gs 162 Napisano April 2, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malo vjezbao kuci...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 2, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...i sa casom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja malo vjezbao kuci...... A druga ruka da vidimo kako si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 2, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da djeca ne mogu zaspati ... pravi horor....imao bi utisak da na slici "nesto nedostaje " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Setnja od Hot. Juge do Usca, pa usput malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 12, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se juče igrao na moto-žurci u Lapovu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Benjamin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MOJ sura na MOM bobber-u sa MOJOM kacigom... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj pan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2123 Napisano Maj 31, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, dobar ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Bivan sa najnovijom kosilicom S300 (1750Nm pri 19000r/pm) Slikano sa mobilnim K800i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Bivan sa najnovijom kosilicom S300 (1750Nm pri 19000r/pm) Slikano sa mobilnim K800i Hvala ti care, ulepšao si mi dan... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Bivan sa najnovijom kosilicom S300 (1750Nm pri 19000r/pm) Slikano sa mobilnim K800i Hvala ti care, ulepšao si mi dan... :D :D Samo ti javi kad ti je los dan imamo mi toga jos ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2123 Napisano Jun 5, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja nacisto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan El dobro ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2123 Napisano April 18, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, samo ga malo prekadriras. Pomeris ga malo nazad i mozda skratis odozgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 2, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan evo moja prva pan fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan It's MZ baby... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sin Jovan (14), prvi put na Ninji. Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moon walker 25 Napisano Maj 9, 2010 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja dva komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujuci komentare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2123 Napisano Maj 22, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ja malo da ti palamudim. Fino skace ovaj sa krosom, ali... Gledam exif pa prvo vidim samsung, pa posle ekspoziciju. Ako imas opciju za podesavanje ekspozicije, onda malo smanji ekspoziciju. 1/160 je dosta brzo za panovanje necega sto se krece brzinom ovog krosa. Na toj brzini ti ga skoro zamrzavas umesto da docaras pokret. Smanji na jedno 1/60, prati, fokusiraj kad naidje momenat okini i dok okidas jos uvek prati i to je to. Probati sa razlicitim ekspozicijama i vezbati, vezbati, vezbati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El ima negde neka dobra e knjiga gde to moze da se nauci a i ostale stvarcice...uzeo sam fuji s2500 i ne povezujem sta zasta sluzi:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...