Evil_Zo 9 Napisano Februar 27, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lijep dan bijase danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne moje slike slikana je mobilnim k800i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislish..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mislish..... . Mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Endurac aj ako ti nije tesko objasni kako si dosao do 'vak'e slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Selektujesh motor, okolo polako pa ides na select> inverse Filter> Motion blur, pa podesis pravac kretaqnja CTLR+j za novi layer Filter> "High pass" filter na jako ctlr+alt+u malo smanjish saturaciju Overlay - izgubi se sivilo Flatten layer Dodge tool da podesish svetlinu Burn tool da podesish senke 2 piva za mirne ruke, i zena da ne zvoca;) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Endurac mi dao ideju ,ali mi još fali znanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 28, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66: ODLICAN !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lazo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66: ODLICAN !!! Bobane, lepa slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 28, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Panning u stvari ne postoji, to su smislili ovi kao ja sto ne znaju da slikaju, samo drndaju po fotoshopu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan danas... Posle one gornje serije, ovaj put samo jadan fauwe. ODLICAN !!! Bobane, lepa slika... Dobra, dobra !! A jel` to junior samo za panovanje spustio na oba tocka ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala džombama ! Da, oba juniora retko voze na oba točka. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan 2 piva za mirne ruke, i zena da ne zvoca;) ;D Auuu ovde bas trebaju mirne ruke!Nisam nasao overlay,flatten layer i burn tool.Mozda jer imam PS 7,skinucu neki drugi.Hvala na pomoci Endurac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema frke, udari mu samo high pass ako imash i overlay odmah ces videti razliku. Svaki fotoshop to ima, to su osnovne funkcije, ali morash da se upoznash sa osnovnim funcijama, tesko je tako iz vedra neba. A toplo ti preporucujem da cackash po netu, u sustini sve vec ima napisno i objasnjeno;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 1, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema frke, udari mu samo high pass ako imash i overlay odmah ces videti razliku. Svaki fotoshop to ima, to su osnovne funkcije, ali morash da se upoznash sa osnovnim funcijama, tesko je tako iz vedra neba. A toplo ti preporucujem da cackash po netu, u sustini sve vec ima napisno i objasnjeno;) A najbolje je kada se pravilno ufotka i duzom expozicijom napravi taj blur, onda ne mora nista da se prcka po PS-u osim levelsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 6, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stefan & Bilja jure... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisu nešto kadrovi specijalno, ali čisto da znate kako se u rumuniji loše živi i naravno kadar za drugara busmana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Drago je meni kada se vivi napredak bilo gde na planeti. Dobra ova Meckica, ali je to ipak malo stariji model. Imamo mi novije, Konekto Mecke, tek da se zna. Ima jedna zelena na prethodnoj strani. Hvala ti u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan evo malo i od mene Kros trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malo preeksponirano, a i boje su mi malko "sumnjive"... Jel' ovo slikano telefonom ili aparatom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Apatom Panasonic TZ1 ali su vrlo malo doradjene u PhotoShop-u ;D. Samo kontrast i malo neke senke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije panning, al liči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Mart 25, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trbao si da je roknes u centar, mada se meni i ovako vrti u gloavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...