gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih auto prikolicu za prevoz motora. Moze i obicna , moze i u losem stanju i onako bih je preradio kako meni odgovara. Pozeljno je da ima bar atest...placam maksimalno 300e u zavisnosti od onoga sto je ponudjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan One moje još uvek stoje.Pa ako ti odgovara iam negde i slike.Javi se pa se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Decembar 17, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prikolicu koju smo celo leto pravili za 3 motora,sa novim navozima,signalizacijom...itd...ali treba atest...400 e...nisam razmisljao o prodaji,ali sam u skripcu pa eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja prikolicu koju smo celo leto pravili za 3 motora,sa novim navozima,signalizacijom...itd...ali treba atest...400 e...nisam razmisljao o prodaji,ali sam u skripcu pa eto... imas sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Decembar 17, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan za 300e fix drugar prodaje nalazi se u Lestanima ostale informacije na pm http://www.dodaj.rs/f/1T/kW/2qD8E9Et/2012-11-27-110101.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 18, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala kovac, ponuda je skroz ok ali bi radije neku sa jednom osovinom....za sad stopiram potraznju prikolice jer mozda legne neki kombi u narednih nedelju dana i to mi jos bolje resava posao, ako nista ne bude od toga vracam se na varijantu prikolica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Kovac jel ima papire ta prikolica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...