Robin Hood 3967 Napisano Decembar 14, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim pločicama? Od nedavno, Maxmoment je počeo da ih prodaje kod nas. Pročitao sam razne stvari na netu, od odličnih do negativnih komentara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Decembar 14, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem...ali mi je neverovatno da prave samo jedan tip plocica, u smislu da postoji samo jedna tvrdoca ferode. Neciji sud bi trebalo dobro prouciti, jer se ljudi uglavnom vode cenom, a ne realnom potrebom motora i sta treba da mu daju da bi zadovolji potrebe svog stila kocenja. Pa se onda tako neki zale...na meke plocice kad kratko traju ili kad piste (a oni ih spalili)...na tvrde jer trose disk, a u stvari nikada nisu ni dosle na radnu temperaturu...itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 14, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan E, Galfer izgleda ima široku paletu smeše. Ja bih rekao da su dobre, koliko mogu da pokupim informacija sa neta. Doduše, mislim da cu ipak Nissin da stavim ali treba videti šta nudi brend koji se tek pojavio kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo neke plocice u biker house,nudili mi neke sinter i neke mekse sa kevlarom,pa ja uzeo ove mekse(mislim,jeftinije plocice od diskova) a marka je NHC .Koja je razlika izmedju ovih vrsta plocica i koje da kupujem ubuduce?Plocice su inace za prednji tocak.Nije odgovor za ovu temu,ali ako neko zna neka mi odgovori da ne postavljam i ja temu o plocicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 14, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras da otvaras temu nego mozes da dodas pitanje u temi koja postoji za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao temu o tome,ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 14, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Potrošio negde oko 4 sekunde kucajući u search i nasao nekoliko tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Decembar 14, 2012 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan pa nije mi palo na pamet da se raspitujem oko plocica dok nisam video ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim pločicama? Od nedavno, Maxmoment je počeo da ih prodaje kod nas. Pročitao sam razne stvari na netu, od odličnih do negativnih komentara... čuo sam za tu marku dosta ih hvale u americi . Ja lično koristim AP Racing plocice i zadovoljan sam a i mnogo sam i prodao. Mušterije zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...