stefanFanatic 35 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !!! Rasturio sam citav motor posto radim u drugarovoj garazi neko mi je premestio kvacilo i ne znam gde su bile 2 velike podloske precnika pribliznog lamela ako ko ima ideju bio bih zahvalan da to sastavim ovaj vikend hvala....!!!! u pitanju je sprint princ 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Decembar 13, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Možda savet stiže sa zakašnjenjem, al kad god nešto rasturaš, makar to bila i termoakomulaciona peć, uzmeš digitalni fotoaparat (telefon) i slikaš korak po korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i da skines manual i tamo imas sav redosled svega zivog u motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 4 put ti odgovaram, evo ti sema sklapanja, i imas 4 a ne 2 podloske pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...