SpaleKG 298 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li smo se razumeli. Nema potrebe da ti drugar pravi dodatnu nogicu, takozvanu "copavu". Motor je vec ima, centralni stender je dodatak. Znaci motor ima i jednu i drugu. Sad izvini ako to znas a ja nisam razumeo tvoj post. Centralni stender koristis samo za podmazivanje lanca, kad ga vozis na prikolici, za slikanje pri prodaji... A copavu - tu koju mislis da ti je drug napravi a motor je vec ima, za sve ostalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan @TheSage po tvojoj logici ako je kriza treba umesto motora da kupi kultivator,motornu testeru ili ves masinu. Voli covek motore. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Znam o cemu pricas to je sve ok....Ali ja ne uzimam super sport mashinu vec sport mashinu koja nece imati 130,150 KS vec 110 KS.... Tako da potrosnja nece biti bas tolika a delovi i oprema i potrosni materijali ok...znam sta sve ovaj hobi nosi sa sobom i ja sam spreman da se nosim s tim... A cene i kupovina,kakve si srece....nema pravila....zavisi na sta naletis Sto se tice potrosnje, u pocetku ce ti trositi 5-6 litara ali kako se budes navikavao na njega ta racunica ti vise nece piti vodu. Sa druge strane, kad sednes na motor i kad ti izmami osmeh, e to kolega nema cenu pa zaboravis i na gorivo i na troskove i sl. Dokle god budes imao motor imaces i za gorivo ma koliko bio ti, mi,vi, oni u krizi. Odricanjem od drugih stvari naci ces i za gorivo. Kod mene je uvek tako, poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Decembar 28, 2012 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan @TheSage po tvojoj logici ako je kriza treba umesto motora da kupi kultivator,motornu testeru ili ves masinu. Voli covek motore. Ne, po mojoj logici ako jesi onda jesi a ako nisi onda nisi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 29, 2012 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan SpaleKG nismo se razumeli covece....znam da ima i copku i centralni stender,samo je meni taj fabricki centralni stender ruzan zato sam hteo da napravim onaj kao za supersport motore...i to je to....hval u svakom slucaju na komentaru,tu smo da se pomazemo:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 29, 2012 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Covek znam da kako se navikavas na mashinu izvlacis iz nje sve vece i vece performanse ali ja ne namerevam bas takav stil voznje da praktikujem iz vise raloga koji sad nisu bitni da objasnjvam,znaci naravno da ce mi potrosnja varirati ali ne nista preterano jer cu voziti motor svojim stilom voznje:)Hvala na savetu:) Znam o cemu pricas to je sve ok....Ali ja ne uzimam super sport mashinu vec sport mashinu koja nece imati 130,150 KS vec 110 KS.... Tako da potrosnja nece biti bas tolika a delovi i oprema i potrosni materijali ok...znam sta sve ovaj hobi nosi sa sobom i ja sam spreman da se nosim s tim... A cene i kupovina,kakve si srece....nema pravila....zavisi na sta naletis Sto se tice potrosnje, u pocetku ce ti trositi 5-6 litara ali kako se budes navikavao na njega ta racunica ti vise nece piti vodu. Sa druge strane, kad sednes na motor i kad ti izmami osmeh, e to kolega nema cenu pa zaboravis i na gorivo i na troskove i sl. Dokle god budes imao motor imaces i za gorivo ma koliko bio ti, mi,vi, oni u krizi. Odricanjem od drugih stvari naci ces i za gorivo. Kod mene je uvek tako, poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas1163667/honda_cbr600_f4i/ Razmisli o ovome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze ali ona je izgleda prodata,ne radi link vise:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Eh steta, bila je bas lepa a izgleda i ocuvana. Cak i cena od 3200 je bila sasvim korektna. Srecno sa potragom druze, ako naletim na jos kakvu, objavicu ti ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze,hvala ti Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...