Guest diRRty Napisano Mart 17, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako su se neki od nas druzili proslog leta skoro svaki vikend. Moj drug Zoki Polic je to predstavio na svojoj internet strani i to izgleda ovako http://www.polic.users.cg.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi da sam bio tamo i iskreno se nadam da ce ovako nesto ponovo biti pa se nadam da cemo svi biti blagovremeno obavesteni i da cemo prisustvovati tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 17, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan AUUUU Brate.... :shock: :shock: Do eggs!!! Svaka chast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 17, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ce te biti obavesteni ako se tako nesto bude opet desavalo, ali na pomenutom mestu sigurno nece, posto je Ostruznica putena za saobracaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Mart 18, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i mi par filmica i fotki iz Ostruznice, pa cemo to okaciti opet na sajt (bilo je na starom, pa jos nismo prebacili). Naravno, akteri su isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 20, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E sad zamislite mene na zadnjem sjedistu kako visim okacen o Zorana sa dupetom odaljenim 30 cm od asfalta :mrgreen: Lud covjek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...