markodjurovic 815 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan XT ti je za SM golo govance. Samo ces bacis pare bez veze. O tockovima koji nisu zicani necu ni da pricam. Puci ces 300-500e za preradu , vremena ko zna koliko ces izgubiti i dobices savrseno glupu masinu. Razlozi: 1. XT je tezak 2. XT je tezak 3. XT je tezak 4. XT je slab za svoju tezinu 5. Bez zicanih tockova pravu SM voznju mozes samo zaobidjes. Tj mozes i da probas do max 2 puta. Supermoto ono sto gledas na snimcima , koje si postavljao, je nesto skrooooooz drugooo, a ako te je strah kurble zaobidji SM u sto vecem luku. Ovo sto ti sad zamisljas samo bi izgledalo kao SM, ali bez funkcionalnosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan chris brate 201 pitanje si postavio...skupi pare pa kupi sta ti srcu milo.... stvarno izvini ali ljudi se pokidase oko tebe i taman kad ti neko nesto kaze ti kao bolje mi je ovo...a ne ne ne ipak cu ono...aaaaa to ima vise od 35 kw...uhhhhh ipak cu caletov r pa da ga ustrojim.... cuj...uzmi pare i kupi drz kao sto su ti ljudi rekli i cao zavrsis posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eee pa ono sto mi je u srcu ostalo je KTM exc 450 Ali Kad Sam procitao na forumu kako se odrzava odmah Sam pomislio ne vredi mi ,à namena tog motora bi bila kao svakidasnji Motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 4, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Eee pa ono sto mi je u srcu ostalo je KTM exc 450 Ali Kad Sam procitao na forumu kako se odrzava odmah Sam pomislio ne vredi mi ,à namena tog motora bi bila kao svakidasnji Motor E pa meni sta god se nadje u srcu ja uteram u garazu kad bih gledao koliko sta kosta da se odrzava, ne bih vozio ni biciklu. Ne znas ti sta hoces, meni u tvojim godinama nisu bili bitni kilovati i da li je R ili supermoto ili mozda cross. Samo je bilo bitno da ide pa makar se i na guranje palilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze bolje dodaj jos koju kintu i uzmi XTX660 npr. 2004-5 moze da se nadje oko 2500e za kes... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ZeljaYZF:Do sada nisam ni jednog vidéo vidéo za te pare Stefi:u tvoje vreme nije bilo ovog budjavog zakona,pa ok to za odrzavanje sve mora da se odrzava,Ali exc je specijalan moras biti pazljiv sa odrzavanjem ako ne ode u q Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne pratis dobro oglase onda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, ja kad sam kupovao motor, nije bio XTX ispod 3500€.Ako ima, kupuj, nećeš se prevariti, odličan je to motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Brate, ja kad sam kupovao motor, nije bio XTX ispod 3500€.Ako ima, kupuj, nećeš se prevariti, odličan je to motor! i moj glas ide za XTX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla je samo za prave muskarcine!!! Е вала свака ти је ко Његошева! Ја то све време причам жени а она мисли да сам полудео??? И како то обично бива дефинитивно сам решио, ускоро треба да стигне кросерица, GS иде у гаражу а ја у шуму, на ливаду и пун ГАС! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo ajde pokazi Nam neki XTX za tako Malo kesa à da nema 50000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan tebi bi mozda bio dovoljan i wr250x http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=NEk5MnQzcWuRpOVU3eE0&another-wr250x-ride Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=RXVjaWNScWuRpSUw3Z0U&yamaha-wr-250-x-met-leo-vince-x3-demper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas Sam sad pogledao odnos masa/snaga na internetu i deluje dosta agresivniji u voznji nego fmx i drz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliki je odnos, ako vozis sa A2 nesme preci 0.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Decembar 4, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moze LOCK!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan 33Ks za 120kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam nesto matematiku,ali mislim da se vozi sa a2...ja ti kazem,to ti je vrlo dobar izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vidoevo.com/yvideo.php?i=X1Jxb0ZZcWuRpNlZxdW8&live-it-love-it-ride-it-urban-supermoto-stunt-wr250x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jako zanimljiv Motor,à i ovaj sto ga vozi svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Jako zanimljiv Motor,à i ovaj sto ga vozi svaka mu cast pa,sta si odlucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Moze LOCK!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Moze LOCK!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 24, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja za tebe Cris odlicnu XT600E 29kw, mozes da je vozis kao enduro ili da je prepravris u sm. 2000to godiste i isto toliko para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...