Chris95 28 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM da Sam neke smorio Ali zato postoji forum da se pita nesto i da se dobije sto vise odg na to, znaci bicu kratak,razmisljam mozda da uzmem neki enduro npr xt 600 pa da ga preradim u SM,sad mène zanima sta mi sve treba za to osim volje i kesa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zasto onda odmah ne uzmes XT660X??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozda misli na stariji xt.... PUNO volje i PUNO kesa tockovi,distanceri,lezajevi,distanceri kocionih kljesta,diskovi ako ne dobijes uz tockove,lancanik isto,gume,drugar koji radi kao metalostrugar,dosta vremena i onda mozda i napravis super moto Za moje misljenje ipak treba da bude neki cvrsci motor,sto se tice amortizacije.... starija 2kf je po mom misljenju odlicna za super moto,samo sto nema anlaser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je XTX 3500 evraja minimum i zato sto je previse ogroman,ma nasao Sam ja prednju vilu sa distancerima i tockovima gumama i diskovima i zadnji tocak,pazi xt je bio samo moj primer dajte vi neke druge primere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sakupis to sto imas pa lepo das nekome ko to zna da uradi i naravno platis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan od cega su ti ti delovi ? tj od kog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Od dmogu da kupim sve i svasta uglavnom znam da xt pase prednje showa viljuska od Honda cr 125. Sm tockovi Excel. Sa diskovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Od dmogu da kupim sve i svasta uglavnom znam da xt pase prednje showa viljuska od Honda cr 125. Sm tockovi Excel. Sa diskovima A da li razmisljas na temu koliko je taj CR laksi od XTa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao Sam,vidim da je dejan Shpojlar hrvatski stunter stavio viljusku od cr 125. I ne fali mu nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Od dmogu da kupim sve i svasta uglavnom znam da xt pase prednje showa viljuska od Honda cr 125. Sm tockovi Excel. Sa diskovima Od CR-a prednja viljuska pase na XT... Razmisli jos malo o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 4, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan ZNAM da Sam neke smorio Ali zato postoji forum da se pita nesto i da se dobije sto vise odg na to, znaci bicu kratak,razmisljam mozda da uzmem neki enduro npr xt 600 pa da ga preradim u SM,sad mène zanima sta mi sve treba za to osim volje i kesa? Ti ni sam ne znas sta hoces, prvo si u temi namenjenoj za SM pitao koji motor da kupis do 35kw a da nije skup. A sad pitas kako da nesto preradis u SM. Hoces ti da vozis ili da preradjujes? Ti si pocetnik koji ni ne zna kako sve moze da se vozi sm tako da ti nema potrebe nista da preradjujes, vec skupis pare i kupis vec gotov motor. Mislio sam da si dovoljno ozbiljan za neki solidan motor tipa FmX650 ali sad shvatam da je za tebe xtx125 ili apolo 250sm ili tomos sm125(ja sam ga imao nije los). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao Sam ja do 35 kw Ali. Nisam rekao da ne bude skup,imam problem u tome sto nemam puno izbora za supermoto jedino fmx i drz à kad treba da se prepravi ima vise izbora kao npr klx,xt600e,à i supermoto od 125 imam znam sve njegove mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 4, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve ove teme smo poprilicno pokrili u supermoto temi, u par navrata sam i detaljno pisao sta je od cega uzimano i prepravljano. Sto se tice Chris-ovog slucaja, mislim da si usao u preteranu dubiozu, kupi sebi obican enduro motor (XT gorespomenuti npr.) pa vozi jedno dve godine sa obicnim tockovima, onda ces vec videti sta i kako ti treba. NIje to tolika razlika kada je svakodnevna voznja u pitanju. Jednostavno kozmetika, a za razliku u kozmetici i kolko te to kosta, bolje kupi neku lepu opremu pa ce svi da te vide na ulici. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboris Kvarisa , velikoj vecini je taj prednji tocak 17 i sm blatobran tu samo sminke radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Opremu imam ni to ti nije losa ideja msm da ne bi mogao da vozim na putu sa tim tockovima Ali da se odmah preradi pa da imam tockove i za off i za sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan xt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto resenja i sa livenim felnama izadje jos jeftinije Ali lepse su zicane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 4, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stavis alu felne ko sto su zarkove i resis problem,i lagane su,i dobro izgleda,ja stavljo na pegasa, imam cak i dve viska ako to budes hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš od Lenčuge TT i imaš odma i enduro i SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi dâ kurblam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 4, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi dâ kurblam Pa ti onda lepo kupi http://www.youtube.com/watch?v=6LOCBWf5oaY, pa ne moj da kurblas i vise da pitas gluposti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu moje prodati, obecao sam jednom decku na forumu, imam jos jedan motor tako da ce XT samo sluziti za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stefi ee pa upravu si Ali ne prave ga u verziji sa 35 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Decembar 4, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kurbla je samo za prave muskarcine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan À nekad ti pravi muskarci Kad probaju dugme ostaju na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...