Jump to content

Moto Zajednica

Lanac gsxr600 k7

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7

Posto treba da menjam lanac na motoru, jel nije ravnomerno istegnut, a lancanici su odlicni koliko se vidi. Sta mi savetujete, da li da menjam samo lanac ili i lancanike? I nasao sam neki JTC525X1RX JT ga pravi, na motodelovi sajtu, cena je oko 60eura, kaze covek da je dobar kvalitet i da se stavlja na motore do 130konja. Sta vi mislite o svemu tome?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: GSXR-1000

Ne vidim nikakvu prepreku da se samo lanac odradi ako si siguran da su lančanici ok. BTW taj lanac je dosta skup jer imaš OEM lanac za tvoj motor da naručiš iz USA za 20 USD +18 USD poštarina. Evo ti link. Kod njih ja stalno naručujem i bez greške su.

http://www.powersportsplus.com

A ako imaš sredstava odradiš i alu lančanike sa -1/+2. mnoooogo su lakši od OEM-a ali se brže habaju. :moto3:

• U prolazu, 36 postova

Hvala DarkKnight na savetu. Nije skupo u USA ali ko da mi to donese :/ . A sta mislis o onom JT lancu, kod nas je 60eura, i kaze da je dobar kvalitet do 130konja?

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Nikako nisam zagovornik nastavljanja ili štednje na lancu. 1jok.gif

Pogotovu na ovim novijim mašinama. Može da radi, a može da bude i 1ups.gif

Staviš proveren kvalitet i teraj 0takoje.gif

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: GSXR-1000

Hvala DarkKnight na savetu. Nije skupo u USA ali ko da mi to donese :/ . A sta mislis o onom JT lancu, kod nas je 60eura, i kaze da je dobar kvalitet do 130konja?

Razlog zasto narucujem iz USA OEM djelove je da ne bih morao da razmisljam da li je dobro. Sve sto sam narucio bilo je dobro za moj nivo voznje. Da ne bude zabune ako se trkas na stazi kupi nesto jace. Naravno ako ganjas performanse cijena skace exponencijalno. Ako ti izbaci da je to to za tvoj bajk onda tu nema greske. Sto se tice isporuke dvije stvari:

1. na ovom sajtu ne moras da placas preko PayPal-a nego karticom.

2. Sve regularno stize preko USPS-a sa sve trackingom. Ne placas neke glupe provizije kao kod DHL,UPS,TNT,FedEx-a.

3. Imali smo slucaj da su nesto pogrijesili i naravno ispravili u roku od odmah

To su moja iskustva sa njima.

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago

Ne vidim nikakvu prepreku da se samo lanac odradi ako si siguran da su lančanici ok. BTW taj lanac je dosta skup jer imaš OEM lanac za tvoj motor da naručiš iz USA za 20 USD +18 USD poštarina. Evo ti link. Kod njih ja stalno naručujem i bez greške su.

http://www.powersportsplus.com

A ako imaš sredstava odradiš i alu lančanike sa -1/+2. mnoooogo su lakši od OEM-a ali se brže habaju. :moto3:

ovo za cenu lanca nije istina,u USA je lanac za njegov motor koliko si ti rekao pa X minimum 5 puta+postarina,plus mozda carina.

ti sad da hoces coveku da das link do tog lanca nemozes sve i da hoces-jer to ne postoji.

• Podržavam 1

• U prolazu, 36 postova

Narucio sam iz luisa nov lanac i lancanike, DID je lanac a lancanici Stealth, neki novi sto je skoro izasao na trzistu

Hvala svima na savetima :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja