malitomic 1731 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je na FZR-u crkao menjac(ispada iz trece),pa se u toku zime sprema da to popravi. Rece mi da je negde nasao menjac od Thunderrace-a za koji mu prodavac kaze da su isti osim sto ovaj ima 6 brzina a FZR 5. Dakle, pitanje je dali moze da se ugradi menjac od Thunderrace-a u FZR-a stim da korpa , lamele i ostalo ostane od starog motora FZR-a. Dobrodosli su svi saveti da pomognemo coveku da se lepo vozi iduce sezone,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Tandzara takodje ima 5 brzina,yzf 750 ima 6 brzina,i sve medusobno pase,tj. menjac 6to brzinac pase u fzrov agregat.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10513 Napisano Novembar 30, 2012 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mozda je mislio na Thundercat yzf600r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan DA,DA u pravu ste thunderace ima 5 brzina, znaci da je menjac sto ga taj nudi od 750-ice i on pasuje na FZR 1000 ako sam dobro shvatio. Drugaru je bitno da mu ostane njegovo kvacilo-korpa i ostalo posto ovaj to nema uz taj 6-brzinac. Hvala mohikanac, ako ima jos komentara pisite. Drugar rece da mora cela masina da se rastura, da je veliki posao. cemu da se nada sto se cene posla kod majstora tice, taj menjac je nasao za 80 evra sto je po meni ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kvacilo treba da je isto,i kad budes menjao menjac obavezno stavi i onu cevcicu za podmazivanje menjaca sa 6 rupica od 6 brzinca,posto kod 5 brzinca ima 5 rupica... Inace motor ce i dosta bolje da se vozi sa 6 brzina,na 5-o brzincu su jako dugacke brzine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan To sto mu ispada iz brzine se moze resiti bez zamene menjaca. Npr. poravnanjem zupcanika na erozimatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E da,agregat mora na pola svakako,za ruke majstori uzimaju od 50 evra pa na vise..... i idealna prilika da se vidi kakav je agregat,ja bi tu jos zamenio i bar letece lezajeve radilice,ako je motor presao vise od 60ak hiljada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan E da,agregat mora na pola svakako,za ruke majstori uzimaju od 50 evra pa na vise..... i idealna prilika da se vidi kakav je agregat,ja bi tu jos zamenio i bar letece lezajeve radilice,ako je motor presao vise od 60ak hiljada.. Ne na pola nego se rasklapa u param parčad. Ne može kao kod ostalih motora mora ceo da se rasklopi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E da,agregat mora na pola svakako,za ruke majstori uzimaju od 50 evra pa na vise..... i idealna prilika da se vidi kakav je agregat,ja bi tu jos zamenio i bar letece lezajeve radilice,ako je motor presao vise od 60ak hiljada.. Ne na pola nego se rasklapa u param parčad. Ne može kao kod ostalih motora mora ceo da se rasklopi!!!! Ma nemoj...stvarno nisam znao......evo kako sam ja to uradio http://imageshack.us...23032012183.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...