ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde bih mogao da uradim ogledalo za retrovizor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Novembar 29, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I ja to tražim, nije problem da ih staklorezac iseče, problem je naći zakrivljeno ogledalo (doduše, nisam ga nešto intenzivno ni tražio). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 29, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde bih mogao da uradim ogledalo za retrovizor? То је успешно радила фирма КОНКАВ КОНВЕКС.Кад сам последњи пут радио ретровизоре,до душе за комби,налазили су се у Бари Венецији,то је иза БАСове станице.Велика и успешна фирма. Нису специјално љубљзни,али ипак завршили лепо. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 30, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba to staklo, nisam uspeo nigde da nadjem zakrivljeno ogledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 30, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino resenje je da se uzme kamionski retrovizor i da ga staklorezac isece ili sam jbg ako ti ide od ruke, i bitno je koji deo isecas nije svuda zakrivljen, platio sam 500 rsd na BP-u i isekao 4 stakla...... Ili ako hoce da pomognu. Konkav Konveks d.o.o. Braće Krsmanović bb 11 000 Beograd Tel: 011/2686-061 Tel/fax:011/2686-242 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodite racuna, kamionska ogledala tj, stakla, su deblja od stakala na moto retrovizorima, pa da mogu da lepo upadnu u zljebove na plastici Jos jedno od resenja je da kupite jeftina kineska ogledala, ima zakrivljenih onih za sminkanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Novembar 30, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno od resenja je da kupite jeftina kineska ogledala, ima zakrivljenih onih za sminkanje. Jeste, ali ta za šminkanje uvećavaju sliku, ne smanjuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba to staklo, nisam uspeo nigde da nadjem zakrivljeno ogledalo. Covek na Bubanj potoku koji prodaje ogledala za raznorazna vozila, za 500 dinara mi je i montirao ispupceno ogledalo. Zove se Djordje, mob 063 395 291. Svake subote je tamo, u prvom delu, kod srednjeg mostica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Konkav Konveks d.o.o. Braće Krsmanović bb 11 000 Beograd Tel: 011/2686-061 Tel/fax:011/2686-242 hoće li ovi da urade ovako mali posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Novembar 30, 2012 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan @zuvi Pa moras da zoves i da ih pitas oni nekad jesu pravili retrovizore, a dal jos uvek to rade ne znam....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan zvaću :zdravo: hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali ta za šminkanje uvećavaju sliku, ne smanjuju. aham, ali ima i onih koja ne uvecavaju (mala tajna, staklorezac sam pored svega cime se bavim ) Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Jun 15, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima ovako nesto da se kupi? http://www.revzilla.com/product_images/0047/8975/crg_blindsight_bar_end_mirror_detail.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...