okrad 11 Napisano Decembar 24, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema zezanja, bice ko Igmanski mars, jer Sremcaja je na BRDU! dok u Zelezniku beremo ljubicice, u Sremcici se jos uvek sankaju ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sreca sto cemo moci kod tebe da svratimo po lance KOLIKO LJUDI IDE MOTORIMA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Decembar 24, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ja idem motorom, naravno moram sutra prvo da proverim da li radi ako radi idem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO LJUDI IDE MOTORIMA? Prelistao sam temu i do sada su se izjasnili da idu na dva tocka: sci igorxt jasminko VIR redAlert BusMan Direktor shejtan Marcony dule_pop Boris_LION Pauk Aku Skaki Duh Djura Ajde dodajte koga sam ispustio, ali ovo je premalo za BGD EDIT: evo ubacio sam ti mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO LJUDI IDE MOTORIMA? Prelistao sam temu i do sada su se izjasnili da idu na dva tocka: sci igorxt jasminko VIR redAlert BusMan Direktor shejtan Marcony dule_pop Boris_LION Pauk Aku Skaki Duh Ajde dodajte koga sam ispustio, ali ovo je premalo za BGD Ako nas iz Beograda ide samo ovoliko... staadkazem sramota ...ali nema veze idem pa makar isli nas petorica!!! ??? :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, u dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci, ili (za kompom je lako smeker biti, po zimi se poznaju bajkeri ;D). Moto-deda mrazovska pesma Sad se vidi, braco moja mila, mali li smo, ili smo veliki, dostojni smo` l nasijeh predaka, il` smo misi` pa u misje rupe, obecano, dal` cu ispuniti, biti coek` kao sto je reda, ili jado, ili prava beda. Ajd bajkeri, sad da pokazemo, ljudi da smo, plemenite krvi, kad najteze, tu idemo prvi. Sokolovi, a ne kukavice i orlovi, a ne prepelice. Zimu cemo zaboravit oma`, kad cujemo smeh iz decjeg doma, Mi, heroji iz njihove maste,cekaju nas oni celog dana, dodjemo li, zacelice rana; teska rana u decjim dusama, manja im je, kada su sa nama. Ajd bajkeri, da s` ne obrukamo; za krst casni i slobodu zlatnu; Pomozimo deci toga dana, pomoci ce tako i Bog nama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sigurno sa bar još jednim ortakom. Pošto nam organizacija ovako lako ide, imam još jedan predlog Šta mislite o trijumfalnom ispijanju kafe i čajeva u nekom kafiću u BG po povratku ili sutradan 30.12.2007? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Moto-deda mrazovska pesma Sad se vidi, braco moja mila, mali li smo, ili smo veliki, dostojni smo` l nasijeh predaka, il` smo misi` pa u misje rupe, obecano, dal` cu ispuniti, biti coek` kao sto je reda, ili jado, ili prava beda. Ajd bajkeri, sad da pokazemo, ljudi da smo, plemenite krvi, kad najteze, tu idemo prvi. Sokolovi, a ne kukavice i orlovi, a ne prepelice. Zimu cemo zaboravit oma`, kad cujemo smeh iz decjeg doma, Mi, heroji iz njihove maste,cekaju nas oni celog dana, dodjemo li, zacelice rana; teska rana u decjim dusama, manja im je, kada su sa nama. Ajd bajkeri, da s` ne obrukamo; za krst casni i slobodu zlatnu; Pomozimo deci toga dana, pomoci ce tako i Bog nama Svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Shta josh da se kaze, jedva chekam Subotu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 25, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bice mnogo vise ljudi nego na spisku, ide cela nasa ekipa iz blokova - skoro 10 motorista. Docekace nas cajevi i kuvano vino u Domu, ne sekirajte se A mozemo i nakon toga da odemo negde, samo treba videti gde i uracunati u to jos hladnije vreme u popodnevnim casovima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan KOLIKO LJUDI IDE MOTORIMA? Prelistao sam temu i do sada su se izjasnili da idu na dva tocka: sci igorxt jasminko VIR redAlert BusMan Direktor shejtan Marcony dule_pop Boris_LION Pauk Aku Skaki Duh Djura Ajde dodajte koga sam ispustio, ali ovo je premalo za BGD EDIT: evo ubacio sam ti mene Idem i ja... Na muci se poznaju JAPANCI... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 25, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bice mnogo vise ljudi nego na spisku, ide cela nasa ekipa iz blokova - skoro 10 motorista. Docekace nas cajevi i kuvano vino u Domu, ne sekirajte se A mozemo i nakon toga da odemo negde, samo treba videti gde i uracunati u to jos hladnije vreme u popodnevnim casovima... Jel "presvlačenje" pada ispred skupštine? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Bice mnogo vise ljudi nego na spisku, ide cela nasa ekipa iz blokova - skoro 10 motorista. Docekace nas cajevi i kuvano vino u Domu, ne sekirajte se A mozemo i nakon toga da odemo negde, samo treba videti gde i uracunati u to jos hladnije vreme u popodnevnim casovima... Jel "presvlačenje" pada ispred skupštine? Ko god je u mogućnosti neka ode do IgoraXT-a odnosno do auto škole VIR da uzme odelo i dođe pred skupštinu spreman da ne bismo gubili vreme na presvlačenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 25, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan aJDE DA SE PRESLISAMO JOS JEDNOM NOVAC ZA AKCIJU SU DONELI: 1.PAUK 2.PEKI 3.VUJA 4.VLADIMIR J 5.REDORAN 6.JASMINKOVIR 7.SUKI 8.PABLO 9.IGORXT 10.NESHAXX 11.TONI 12.CICI 13.DEXTER 14.AKU 15.DIREKTOR 16.KONSTANTIN 17.RED ALERT 18.SEJTAN 19.DEKI KDM 20.BOSI72 21.MARKONI 22.IVANA 23.DULE-POP 24.DJURA 25.KRSTA FLY 26.MRLE 27.MAJSTOR KVARISA 28.BAMBI 29.ANTE 30.MIKA 31.MARKO 32.BOJAN P 33.YOMAN 34.SKAKI 35.RASA HVALA SVIMA OSTALI KOJI SU SE JAVILI NEKA MALO POZURE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Redoran, Stari Vujadin, Bikus, Zeka Zmaj i ja smo od naše firme obezbedili računar i 38.000 dinara. Hvala kolegama iz SAGE koji su dali prilog. P.S. Redoran je dao na dva mesta. Svaka čast. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Redoran, Stari Vujadin, Bikus, Zeka Zmaj i ja smo od naše firme obezbedili računar i 38.000 dinara. Hvala kolegama iz SAGE koji su dali prilog. P.S. Redoran je dao na dva mesta. Svaka čast. najzli [move] ;D ;Drespect ;D ;D[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 25, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego sta,bravo junaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan od nasih drugara iz USA, koje je Svaba uspeo da organizuje, (tacan spisak kasnije) sam upravo dobio 27.000 dinara u keshu. Bravo momci i hvala!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno obaveštenje! Deda Mrazica Dragica je upravo napunila svoje kočije igračkama i krenula ka Zrenjaninu! Zamolila me je da sve obavestim na forumu da je odziv u Zrenjaninu bio odličan, da su joj pomogliu klubovi iz Mužlje i Tri Šešira iz ZR. Imaju 23 dedamrazovih odela pa ako još ima zainteresovanih iz ZR , neka joj se jave! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno obaveštenje! Deda Mrazica Dragica je upravo napunila svoje kočije igračkama i krenula ka Zrenjaninu! Zamolila me je da sve obavestim na forumu da je odziv u Zrenjaninu bio odličan, da su joj pomogliu klubovi iz Mužlje i Tri Šešira iz ZR. Imaju 23 dedamrazovih odela pa ako još ima zainteresovanih iz ZR , neka joj se jave! Ako uspem da organizujem propraticemo medijski i NS i ZR, ali ne mogu da obecam. Sutra cu znati detalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično. Što se tiče Blica i B92, pratiće nas njihovi reporteri iz Novog Sada. Vidi šta možeš da učiniš za Zrenjannin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam iz Blica ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 25, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubica Buba Petrović je od prvog dana sa nama. Bili su nam sad i na svinjokolji 29 Novembra i posvetili nam celu stranu, verovatno u vojvodjanskom izdanju samo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super sad jos da nateram nekog od dopisnika u ZR za izvestaj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...