shejtan 378 Napisano Decembar 26, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna informacija za sve znaci BGD, NS i ZR: Bice objavljeno u nedelju u Blicu prica o akciji ;D ;D ;D ;D Sad cu da proverim sa Alo!, a 24 sata ce objaviti u ponedeljak (dusmani ne rade vikendom) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Jedna informacija za sve znaci BGD, NS i ZR: Bice objavljeno u nedelju u Blicu prica o akciji ;D ;D ;D ;D Sad cu da proverim sa Alo!, a 24 sata ce objaviti u ponedeljak (dusmani ne rade vikendom) Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovako: Probao sam sinoc odelo, ali u full verziji. Imam preko 100kg, obukao sam skijaske helanke i donji deo trenerke, preko toga radni kombinezon, preko kombinezona gornji deo trenerke, i na kraju koznu jaknu za motor sa svim protektorima. Onda sam obukao odelo deda mraza, i stavio pojas za motor jer je onaj uz kostim bezveze. Onda da vidim da li moze da se funkcionise i kako izgleda. Moze komotno, odelo je veliko, a kako izgleda prosudite sami ;D ne vidim baš dobro sa slike.. jesu li brada i kapa preko kacige, ili..? ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je izvodljivo i prikladno da oblacimo deda-mraz odela ispred skupstine,za nas koji jos nismo uzela odela? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 27, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je izvodljivo i prikladno da oblacimo deda-mraz odela ispred skupstine,za nas koji jos nismo uzela odela? Apsolutno, samo dodjite na vreme (citaj u 10 pre nego u 11) I tako to odelo ide preko jakne i svega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tako to odelo ide preko jakne i svega Aha ajde to izvedi sa Dexterom ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 27, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio sam pare juce u auto skoli. Malopre sam se cuo sa Brkom, nece mi motor biti gotov na vreme... :-[ Ako stignem, videcu da dodjem sutra da pomognem oko pravljenja paketica (radim do 19h)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, danas je ociscen put sve do same Sremcice i nema leda po njemu. Informacija je od pouzdane osobe ali je pitanje samih kriterijuma (nije motordzija) pa i to treba relativno shvatiti. Ukoliko je to tacno, najveci problem je sto ce svima biti kaljave nogavice do kolena dok stignemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 27, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, danas je ociscen put sve do same Sremcice i nema leda po njemu. Informacija je od pouzdane osobe ali je pitanje samih kriterijuma (nije motordzija) pa i to treba relativno shvatiti. Ukoliko je to tacno, najveci problem je sto ce svima biti kaljave nogavice do kolena dok stignemo Odlicno! Ako ne bude vise padavina, bice extra. Sto se kaljavih nogavica tice, to nam je sto nam je To samo znaci da ne treba da oblacimo Deda Mraz pantalone odmah, vec kad udjemo u komplex Doma za decu Sve je spremno. Najbitnije ce biti da sto vise motora bude u Subotu. Znam da ce biti hladno i da vreme nikako nije za motore, ali moramo stisnuti petlju i doci zbog smisla cele akcije - da decu obradujemo nasom pojavom i da pritom doprinesemo opstem utisku o motoristima nasom humanitarnom akcijom. Zato je jako bitno da se dodje motorima... Inace, rekli smo da je okupljanje od 10 do 11, kada je polazak. Gledajte da dodjete ipak do 10 - 10:15 svi, zato sto ce trebati vremena da se organizujemo oko Deda Mraz odela, ali i zbog ljudi i novinara koji ce tu biti. Busman ce doci autobusom ispred Skupstine isto, da bi vozio plesace KUD-a i novinare. Ako neko ne moze doci motorom, neka planira da dodje ispred Skupstine svejedno i ako ima vremena neka podje tim busom do Sremcice jer ce mesta biti. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 27, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan BusMan-e Svaka ti Cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se koliko ce ljudi voziti motore? Koliko ste odela kupili? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 27, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Imamo 50 odela i jos 20tak Deda Mraz kapica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ekstra i VELIKA pohvala za BusMan-a,pa to jos nisam ocekivao,ici ce sigurno moj burazer i devojka busom sa njim ako ima mesta,imaju markicu,valjda vazi do Sremcice ;D ;D ;D Sve se vise i vise ponosim sto sam bajker! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 27, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Eto nemam komentara, ostao sam bez texta...svaka chast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji BJBikers-i, Veliko mi je zadovoljstvo da Vam kazem da sam presrecan sto je menadzment GSP-a na molbu BJB-a i moju odgovorio pozitivno i ukljucio se u nasu humanitarnu akciju. Zahvaljujem se ovim putem svim ljudima dobre volje iz GSP-a koji su doprineli da dobijemo jedan autobus za potrebe nase akcije. Ali, moram da se zahvalim i osnivacima BJB-a jer su svakog momenta precizno reagovali, kao i nasim drugarima "Direktoru" i "Vuji" koji su upotrebioli svoje organizacione sposbnosti i veoma doprineli srecnom ishodu ove price. Dakle, imamo autobus za prevoz KUD-a "Dimitrije Tucovic" i novinara. "Markice" vaze... , ali Vas molim da imate u vidu ogranicen broj mesta. Mozda da porodice odlozimo za neku drugu priliku, kada ovo postane tradicija i kada budemo uspeli da dobijemo vise autobusa. Sutra cu znati da li smo dobili "zgloba" ili "solo" i da li cu ja uopste voziti taj bus (cemu se iskreno nadam). Ovu informaciju dodajem sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je fenomenalna vest, mada je ne smemo zloupotrebiti, pa se sa motora, preseliti u bus :-[ Kako koji motor "zaledi", ubacujemo ga u bus ;D ;DEto, sad imamo i pratecu ekipu, sa sve muzikom, kao da smo na Pariz-Dakar reliju ;D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 27, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma za moju porodicu nema problema,naravno da su KUD i novinari u ovoj akciji vazniji,jos jednom svaka cast svima koji su dosad doprineli i koji ce doprineti da akcija uspe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman87 0 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vam kazem, svaka chast na ovome, zadivljen sam slogom i zalaganjem. Ako me primate dosao bih sutra da pomognem oko pakovanja, samo m ijavite kada, i da ponesem pare/slatkise, sta god vam vise odgovara. Sve pohvale svima, da je vise ovakvih ljudi, u drugacije svetu bi zievli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast BusMan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 27, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sutra posle 20h pakujemo paketice kod Jasminka u autoskoli Vir, u bloku 45. Ko god dodje, dobrodosao je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan kako bese adresa VIRa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 27, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jurija Gagarina 235 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka 0 Napisano Decembar 27, 2007 U prolazu, 17 postova Lokacija: Gudurica kod Vrsca Prijavi odgovor kao problematičan BusMan svaka cast, pre samo nekoliko dana kad se uclanih nisam ni sluto da je ovo tako ozbiljan forum sa toliko ozbiljnih i sposobnih ljudu...svaka cast svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan BusMan svaka cast, pre samo nekoliko dana kad se uclanih nisam ni sluto da je ovo tako ozbiljan forum sa toliko ozbiljnih i sposobnih ljudu...svaka cast svima .. ja i dalje ne verujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ce bude i neka baba mrazica???cisto da ulepsa manifestaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...