DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekoliko procitanih putopisa i prica, odlucih da se i ja okusam u postavljanju jednog .... Posto je ovo moj prvi putopis (citaj prica) ,nemoj te mi zameriti ako ne ispadne najbolje! Moje prvo nazovimo putovanje motorom je bilo ove godine u maju. Odlucih se u poslednji cas i dan aprila 2012-te godine da sa svoja dva dobra druga krenem na Palicko jezero. Nazalost, trebala je da krene i moja devojka, ali nisam nikako uspeo da je ubedim da sedne na moje skuterce i da se uputimo na malo dalji put! No, to nas nije sprecilo da se mi lepo izvozamo i provedemo na nasim dvotockasima. 01.05.2012. Okupaljanje kod mene kuci... Jutarnja kafica i koje parce hleba da ne idemo praznog stomaka. Zatim NIS-ova pumpa, provera pritiska u gumama, osvezenje za usput i tankanje motora. Drugar Sima yahama drag star 650, a ja motor ( tacnije, skuter , jer se Sima "vredja" kad ga zovem motorom ) malaguti madison 150. Treci, ali ne i najmanje bitan, drug Toma u ovom slucaju saputnik Simi na crnom zmaju! Sve potrebne provere su odradjene i krenusmo polako .... Za one koje ne znaju, Palicko jezero se nalazi na severu nase drzave,od Backe Palanke je udaljeno nekih 120 km. Nalazi se na samo desetak kilometara od Subotice. Za 1.maj ,jezero poseti preko 10 hiljada ljudi, sto iz nase zemlje, tako i iz susedne Madjarske i Hrvatske. Zelim da napomenem da je ovo moja prva veca voznja i prvi motor posle onih malih 49 kubika... Bilo je veoma uzbudljivo i zabavno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekih sat i po provedenih na motoru ... odlucismo se i za prvu pauzu i to na sred otvorenog puta. Doduse, saobracaj je bio umanjenog ,tj. nikakvog intenziteta. Praznik nerada, ali izgleda i NE VOZNJE! Malo istezanja .... A zatim jedna grupna slika ... ( s leva na desno ) Sima, Toma i Dado ( tj . ja ) . zatim masine .... Nakon pauze od nekih 10 minuta... sledi nastavak , uzjahao sam moje skuterce i krenuo prema Subotici .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekih 2 sata lagane voznje, stigli smo u Suboticu ... to se mora nazdraviti. U tom trenutku, Simi se javljaju drugarice koje se nalaze u blizini Subotice, tacnije na Kelebiji na nekoj vikendici. Odlucili smo da ih posetimo, tacnije samo da se javimo kad smo vec tu ... Ali na kraju ispadamo lose docekani od strane nekolicine momaka, koji su se tamo zatekli i bili sa njima. Ipak tri macana dolaze! Zbog neprijatnosti i zelje da devojkama ne pravimo problem, nakon kratkog zadrzavanja krenuli smo nazad put Subotice pa do Palica. Evo par slika sa vikendice ... Nakon pola sata dolazimo na Palicko jezero ... ( nastavak sledi... ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 28, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo nastavi. Ti momci su sigurno bili ljubomorni na samu vest da ćete vi doći motorima. A oni devojkama nisu mogli da ponude ništa tako uzbudljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne podnose junacki konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo nastavi. Ti momci su sigurno bili ljubomorni na samu vest da ćete vi doći motorima. A oni devojkama nisu mogli da ponude ništa tako uzbudljivo. Hehhe, izgleda da je tako! Na poslu sam, uskoro nastavak zanimljive voznje ... Hvala na podrsci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne podnose junacki konkurenciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan xexe,sto niste lepo pokupili te drugarice i nastavili dalje sa njima....momci bi umrli od besa....xexexexe p.s.divan putopis...pratim i uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan xexe,sto niste lepo pokupili te drugarice i nastavili dalje sa njima....momci bi umrli od besa....xexexexe p.s.divan putopis...pratim i uzivam Pre svega, hvala ti! a sad, 2 motora ,4 sedista ... a nas vec 3! Tako da ne vredi ... I ovako su prsli bili , jedva su cekali da nam vide ledja! Kasnije ubacujem jos slika na samom jezeru i povratak kuci... Mislim da ce biti zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan xexe sto volim te ljubomorne hajde,cekam da vidim ostatak ovog divnog putovanja.... p.s. nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan xexe sto volim te ljubomorne hajde,cekam da vidim ostatak ovog divnog putovanja.... p.s. nema na cemu Znas koja je fora bila, nas 3 upadamo... 10 devojaka na nekim lezaljkama ,hvataju prvomajsko sunce ... I mi sa svakom se lepo upoznajemo, fini momci! A muska ekipa ovaj rad ( da mogu naravno ) , a face ! Prilazi nam jedan "fini " domacin i kaze, " momci ako ostajete, svoja hrana,svoje pice! " Mi se samo pogledali i reko, opustite se momci, dosli smo samo da se javimo drugaricama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa,sto je fin....vasa hrana i pice...ma trebali ste da ostanete tu,verujem da bi se uskoro momci pokupili i otisli....xexexe,razumela bih da je bilo 2 do 3 devojke pa su se uplasili da ce ostati bez istih,ali 10 - pa bilo je sigurno za svakog po nesto....:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxa,sto je fin....vasa hrana i pice...ma trebali ste da ostanete tu,verujem da bi se uskoro momci pokupili i otisli....xexexe,razumela bih da je bilo 2 do 3 devojke pa su se uplasili da ce ostati bez istih,ali 10 - pa bilo je sigurno za svakog po nesto....:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali dobro,da ne skrecemo bas sa teme...cekamo nastavak putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako ... nastavak sledi za par sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hm ... gde sam stao ?! A da ... Palic! A sad ovo dvoje klinaca, brat i sestra... Kaze mala "ciko nemoj da ga slikas, necemo na televizor .. " A onda ulazak medju ljude ... Dosta sveta se okupilo... Pa malo pozeraja .. slika govori vise o tome koji smo "narcisi! " A zatim iz one mase, prilaze dve plavuse sa osmehom... A mi se "popalili " kad ono promoterke jelen grejpfruta, dele gratis pivo... reko ajde uzecemo,nazdraviti za welcome! Zatim dolazimo do satora a ispred se okrecu jagnjici i prasici ... Mi to " NE VOLIMO " pa odlazimo na pljeskavicu dok nam voda curi na usta od mirisa pecenja! A onda ta pljeska...ni ukusa ni mirisa, ali Toma se nije puno mrstio ... glad ne pita! drugari uzivajte u ovom kratkom nastavku ... ima jos toga... Sad odoh na fudbal... nastavak nocas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16555 Napisano Novembar 28, 2012 Integrisan, 9460 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan voznja, zezanje, cure neki cobani budale... samo cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 28, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan voznja, zezanje, cure neki cobani budale... samo cepaj Jednom recju SVEGA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barby 175 Napisano Novembar 28, 2012 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji lud i nezaboravan provod...bravo...uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dalibore! Dobar ti je "prvenac". Nema razloga za brigu! Mala ali odabrana ekipa. Vidi se da vam je bilo super. Lep je palic, bio sam samo jednom ali daaavno! Dao si mi ideju gde bih mogao otici sledece godine (sezone) i hvala ti na tome. Nego... Dobre su vam one drugarice. Ne bih se ja tako lako predao i otisao. Bez borbe nista! Bar bi neku provozao, pa nek' pocrkaju! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 29, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti! P.S. Devojke su skroz super, tu nema greske ... Sledeci put idemo sa mini busom pa da ih potrpamo sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 29, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo malo slika jezera i jos malo pozeraja... E sad ko voli ove gmizavce nek uziva... To bi bilo sve sa Palickog jezera .. a onda polazak kuci... I mucenje sa otvaranje "gepeka" ... Dosta stvari pa sam jedva uspeo da otvorim a da ne slomim kljuc... I onda osecaj zadovoljstva i sedanje na skuter ... Idemo dalje, na redu je hipodrom Zobnatica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Novembar 29, 2012 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ergela Zobnatica je osnovana znatno ranije, 1750. godine i opstala je sve do danas. Kompleks ergele čine konjušnice, hipodrom, manjež i drugi tereni za jahanje i treninge. Ergela trenutno broji oko 100 grla engleske punokrvne rase, pretežno kobila sa ždrebadima i nekoliko pastuva. Od turističkih sadržaja u Zobnatici se nalazi hotel smešten u zgradi dvorca, staze za jahanje i šetnju, akumulaciono jezero, na čijoj obali je uređeno kupalište i plaža kao i prateći ugostiteljski objekti. U Zobnatici postoji i mini Zoo vrt na otvorenom u kojem možete videti divlje svinje, srndaće, nojeve i paunove. Mi nismo ulazili skroz unutra do dvorca,velika je guzva,nije se moglo prici, ali to nije razlog da se ne slikamo ispred jednim nasim belim rodjakom ... O cemu se radi, videcete! Ovde je aparat postavljen na kacigu .... ali uvek naidje auto i trcimo da ga sklonimo da ga ne pregazi ... Ipak, uspeli smo na kraju! Ma onda opet beli "brat! " Pa mali paun... To je to sa Zobnatice... krenusmo put Backe Palanke stizemo na Backe Topole ... a tamo, sveta bas dosta.. Izasli ljudi da prosetaju kraj jezera, okolo dosta zelenila i prirode, miris rostilja se proteze kilometrima... Ostavljamo motore, daj da i mi osetimo atmosferu.. Sledi opet malo pozeraja, moramo imati drage uspomene sa prve voznje! A zatim , nesto profi od druga Sime ... ( u tom trenutnku , par devojka u blizini nas se slatko smeju i komentarisu " gledajte onu trojicu ... " ) Mi naravno, nismo propustili a da se ne upoznamo i bar uslikamo sa njima! ... to su te devojcice! Za kraj ja, u dve profi slike .... I to je to ... Sedamo na ljubimce i krecemo kuci! Nadam se da nisam bio los i da vam se svidja ova moja prica. Presli smo preko 250 km, nismo ni u jednom trenutku zazalili ... Dobri drugari, motori, devojke, mnogo lepih prizora, suv asfalt i lepo vreme... Do nekog sledeceg vidjenja i voznje pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti! P.S. Devojke su skroz super, tu nema greske ... Sledeci put idemo sa mini busom pa da ih potrpamo sve! Nema na cemu! Jednu stvar sam zaboravio: Drugarski savet... Smanji slike pre postavljanja. Prvo sto ce tebi biti lakse tj. brze da ih okacis a drugo sto je nama, ostalima, lakse da ih pregledamo. Nisam nigde video neki sator, da neko kampuje? Jel ima mesta predvidjenih za to i da li je dozvoljeno? P.S. Ma kakav crni mini bus, lepo okupis momke sa BJ-a i GAS! Vidis koliko nas je, mozemo ceo medicinski fakultet povesti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...