Jump to content

Moto Zajednica

Par recenica o meni...

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

Pozdrav i postovanje svim bajkerima.Aleksandar,32 godine,ozenjen,motore volim,a svoje tri devojke obozavam(2 malene i jedna velika).Pre 10 godina vozio gsx-r 750,potom pad,pa pauza.Pretprosle i prosle godine zadovoljni skuteras sa malom hondicom "tact",ove godine naleteo povoljno cross kinez Gaoming 150,posluzio celo leto i otisao u nepovrat zbog ocajnog kvaliteta i sindroma "stalnonestonevalja".Nadam se ako finansije dozvole uskoro,a do proleca najkasnije nekom starijem CBR-u 600,eventualno VFR-u.Posto je to ono sto mi lezi.Cross je letos bio tu samo zato sto je bio povoljan i da popuni prazninu u dusi izazvanu dugim neboravkom na 2 tocka.Cestitam za sajt,mada sam ja u onoj grupi koja uci,a ne koja bi mogla nekoga da poducava(radi neiskustva u poredjenju sa asovima koji posecuju sajt),pa verujem da necu biti od velike edukativne koristi clanovima,ali i druzenje je bitno.Drago mi je da postojite i veliki pozdrav svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pozdrav i dobrodosao, a sto se tice ucenja i poducavanja... svako ima neko znanje da prenese i grdno se vara onaj ko misli da nema vise sta da nauci.

• U prolazu, 14 postova

Hvala najlepse na dobrodoslici svima.Pozdrav svima sa zeljom da se i licno u neko skorije vreme upoznamo.Nadam se da na mesto susreta stizem na 2 tocka ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja