mohikanac 1209 Napisano Novembar 23, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam jos jednu skangalu u pitanju je honda vfr 750 rc 24,neko joj je nekad stavio siroke 17ice felne,rep od r1 diode....malo da se zanimam preko zime,uzeo sam je za jako male pare,stanje ukratko katastrofa,u zivotu je odrzavala infuzija,crkla pumpa goriva pa su vezali flasu sa benzinom za volan da da ide na prirodan pad,a nisu znali da bi isti efekat dobili da su sipali jedno 5 litara benzina u rezervoar i izbacili pumpu,sto sam ja danas i uradio preko 5 litara benzina ima dobar pa i radi ok,vec ispod toga trokira,ali i pumpu goriva sam rasklopio i izgleda da cu moci da je opravim....a najgore sto su tom flasom nisu imali slavinu i motor kad je ugasen po malo provlacio benzin redom kroz karburatore,pa u cilindre,dok nije doslo u ulje i razredilo ga i upropastilo... Jos gora stvar je sto su pokusali da prave fajtera,al sve su nestrucni i pogresno uradili pa cu dosta svari morati da radim iznova,nema ni instalacije za farove stop svetla,bobine,cdi vezane zicom,hladnjak krpljen tecnim metalom ali i dalje pusta,viljuska prednja mora da se sredi,rep izvari plastka....al polako duga je zima.. Inace nisam neki preterani ljubitelj v masina(drndavaca )al uzeo sam ga jer je bio jeftin a ima izdrzljiv agregat,i sluzice iskljucivo za ludiranje,da ne bi drndao yamahu.. Evo kojaslikica Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Novembar 24, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan A da lepo prodas ta dva... (ne znam kako da ih nazovem) i kupis jedan pristojan motor? 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vfr jeste les,slabiji dosta od jamahe,koci jako losije,a o ogibljenju da ne govorim...a yamaha mi savrseno odgovara, i necu je menjati sigurno,jedino ce dobiti agregat od fzra sa njenim menjacem od 6 brzina,i da joj se snaga poveca sa 125 na 145 ks... Ja nisam neki ljubitelj motora sa oklopom...sta sam trebao da uzmem slinu od horneta,koji je po svemu losiji od yzf,bolje ide ovaj raspali vfr od horneta 600...ili cbr 1000 f,kojeg jako cenim samo zbog izdrzljivog agregata,i ni zbog cega vise,koji i losije koci,malo jaci od yzf ali jako tezi,o ogibljenju da ne govorimo... Evo o cemu govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piromanp 0 Napisano Novembar 24, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan po slikama bih rekao da ta viljuska ima veci nagib nego sto bi trebalo, ovako lici na viljusku od copera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Samo tako deluje jer je jako dugacka a i motor nema branik i masku... Sutra bi trebalo malo da pocnem da se zanimam oko honde,da napravim neki copak.tj nozicu,da ne poturam panjice,da probam da uradim pumpu goriva, i da pocnem da radim zadni rep,da poskidam naslage gita i izvarim kako bog zapoveda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Novembar 24, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan , gde si je uzeo, poznata mi nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 24, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Burovo selo pored lazarevca ,sto jel svracala kod tebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slikica... Ispravljena prednja felna,pa na obe nabacen spric git,posto je neko gde god je rep pukao samo zamazivao gitom,pa to opet popucalo,morao sam sav git da skinem i zavarim kako je bog rekao.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bogami imacces ti lepu zanimaciju tu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 13, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce se naslov teme uskoro promeniti u - a sta mi je ovo trebalo? U svakom slucaju srecno, svaka cast za entuzijazam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce se naslov teme uskoro promeniti u - a sta mi je ovo trebalo? U svakom slucaju srecno, svaka cast za entuzijazam. Znam ja sta me ceka pre svakog projekta,a i uporan sam ja decak ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 13, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bila para ako sme da se zna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ce se naslov teme uskoro promeniti u - a sta mi je ovo trebalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bila para ako sme da se zna ? 450 evra,a to sam uzeo,zato sto ima 17 felne,pozadi 5.5 jota,i agregat dosta dobro radi.. Evo jos jedno od mojih resenja ....posto su stapovi nekad bili ispravljani,a decaci su stapove kuda klizaju semerinzi izgulili domacinski,semering uopste nema funkciju i ulje se posle sliva na kocnice,pa motor jedva i koci... Dve desne manzetne yugove letve volana i dve selnice,sada ulje nema gde a viljuska opet radi kako treba,moglo je to i lepse da se izvede,da se stave hromirane selne bas za viljusku i neke lepse gume,ali to mi toliko nije bitno... Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HRC954RCV211 0 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 44 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR929RR Repsol I Honda CBR954RR HRC I jos jedna Honda CBR929 U delovima :D Prijavi odgovor kao problematičan koliko je bila para ako sme da se zna ? 450 evra,a to sam uzeo,zato sto ima 17 felne,pozadi 5.5 jota,i agregat dosta dobro radi.. Evo jos jedno od mojih resenja ....posto su stapovi nekad bili ispravljani,a decaci su stapove kuda klizaju semerinzi izgulili domacinski,semering uopste nema funkciju i ulje se posle sliva na kocnice,pa motor jedva i koci... Dve desne manzetne yugove letve volana i dve selnice,sada ulje nema gde a viljuska opet radi kako treba,moglo je to i lepse da se izvede,da se stave hromirane selne bas za viljusku i neke lepse gume,ali to mi toliko nije bitno... Uploaded with ImageShack.us Ako nije tajna od koga si uzeo iz burova vfr? I srecno sa preradom komso.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu,ofarbane felne,i namontirane na ram,sa rezervoara skinuta farba jer je ranjije farban sprejem i nema sense da se farba preko jer se boja podize,veceras sam palo radio oko izduvnih grana,dosta su propale pa ima malo da se secka krpi i pravi ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Januar 4, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan A da lepo prodas ta dva... (ne znam kako da ih nazovem) i kupis jedan pristojan motor? Pristojan od 125ccm, na kome nema ulaganja, koji cemo znati kako da nazovemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan evo koja slikica,oklopi su u spric gitu,a verovatno ce biti u belo i ofarbani.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Januar 19, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vec mi se svidja kako izgleda, nego, hoces li ti to da prodajes po zavrsenom projektu? I, Yugovim manzetnama si resio problem slivanja ulja iz viljuske na kocnice, a jesi li resio problem gubitka ulja iz samih viljuski? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vec mi se svidja kako izgleda, nego, hoces li ti to da prodajes po zavrsenom projektu? I, Yugovim manzetnama si resio problem slivanja ulja iz viljuske na kocnice, a jesi li resio problem gubitka ulja iz samih viljuski? Ne bi prodavao,ali imam vec dva drugara koji mi dosadjuju da im prodam,ali videcu... Jesam u potpunosti resio gubitak ulja jer nema gde,semering je stegnit selnama i perfektno dihtuje.. Napravio sam nekih 100inak km i sve ok,cak sam i pumpu goriva opravio tako da je sve ok,ostalo mi je samo farbanje kad otopli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo hondaja i ofarbana...imao sam nekih raznih ostataka farbi sto am ranije farbao pa zbuckah od tih ostataka ovu plavu bazu pa iskupim i lak samo kupim ucvrsivac i ofarba motor za 500 kinti ... ostalo da se montiraju plastike preko akumulatora... Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 10, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Danas skinuti i ocisceni karburatori.... i definitivno su mi se potvrdile sumnje da je motor nekada verovatno vozen na trkama ,prvo drugacije grane veceg promera i bez srednjeg lonca,magnezijumske felne,K&N filter,i danas kad sam skinuo karbove vidim da su usisi na glavama ozbiljno prosirivani... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 11, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema nikakav komentar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 11, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni i dalje ova prednja viljuska ima cudan nagib Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...